کد خبر:۲۳۰۹۴۷
سعیدی کیا در اردبیل مطرح کرد:

«سران فتنه» نه؛ «مرتکب شوندگان اشتباه بزرگ»!

وزیر سابق مسکن گفت: من از فتنه 88 با نام فتنه یاد کرده‌ام، اما کسانی که از آنها با نام سران فتنه یاد می‌شود را «مرتکب شوندگان اشتباه بزرگ» می‌دانم.
به گزارش خبرنگار باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو» از اردبیل، محمد سعیدی کیا، نخستین نامزد انتخابات ریاست جمهوری سال 92 که در همایش تبیین گفتمان های انتخاباتی در دانشگاه محقق اردبیلی سخن می گفت، در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه شما در حدود 65 سال سن دارید، آیا توانایی کارهای اجرایی را خواهید داشت، گفت: خدارو شکر بنده هنوز توانایی زیادی برای انجام کارهای اجرایی دارم.
 
وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا اصولگرا بودن را ننگ می دانید؛ چرا که همواره در صحبت های خود گفته اید که مردم مرا اصولگرا می دانند، اما من خط مشی خاص خودم را دارم، گفت: در عرف جامعه بنده اصولگرا هستم، در حالی که عضو هیچ حزبی نیستم؛ البته خط مشی خاص بنده در چارچوب اصولگرایی است.
 
وزیر سابق مسکن در پاسخ به این سوالی مبنی بر اینکه چرا فتنه سال 88 را فتنه نمی نامید و از آن به اشتباه بزرگ یاد می کنید، گفت: من همواره از فتنه 88 با نام فتنه یاد کرده ام، اما کسانی که امروز از آنها با نام سران فتنه یاد می شود را «مرتکب شوندگان اشتباه بزرگ» می دانم؛ چون بستر فتنه را کشورهای مخالف ما فراهم کردند.
 
سعیدی کیا در خصوص عدم تجربه کافی در بحث دیپلماسی خارجی خاطرنشان کرد: بنده در طول تصدی چهار دوره وزارت، 11 کمیسیون خارجی را اداره می کردم که به شهادت وزارت خارجه جزو قوی ترین کمیسیون های خارجی بوده است.
 
وی در ارتباط با پرونده مذاکره با آمریکا اظهار داشت: سیاست های کلی نظام را رهبری تعیین می کند و مسئله آمریکا، اسرائیل و انرژی هسته ای از جمله این موارد است.
 
وزیر سابق مسکن دولت احمدی نژاد ادامه داد: مشکلات اقتصادی، کاهش ارزش پول ملی و بیکاری سبب شده است که مردم نتوانند یک آینده خوب را برای خود تصور کنند.
 
سعیدی کیا تصریح کرد: یکی از مشکلات امروز اقتصاد ما این است که دولت به طور مستقیم در مسائل اجرایی اقتصادی دخالت می کند و در بحث واگذاری ها نیز سرنخ مدیریت در دست دولت است.
 
وی ادامه داد: وظیفه اصلی دولت در زمینه اقتصادی هدایت، حمایت و از همه مهمتر نظارت است.
 
وریر سابق مسکن تصریح کرد: اشکال ساختاری در اقتصاد وجود دارد و آن پول نفت است که به طور مستقیم به خزانه رفته و خرج می‌شود؛ این در حالی است که باید پول نفت وارد صندوق توسعه ملی شود تا در اختیار کار آفرینان قرار بگیرد و موجب اشتغال‌زایی شود و در عوض پول نفت، مالیات کارهای اقتصادی وارد خزانه شود.
 
سعیدی کیا درباره کابینه احتمالی خود اظهار داشت: همه کسانی که وفادار به ولایت و انقلاب اسلامی و اصول و ارزش‌ها باشند، متناسب با توانایی های خود باید کار کنند، بنابراین عضویت یک فرد در یک گروه سبب بدی یا خوبی مطلق وی نمی‌شود.
 
وی در خصوص برکناری خود در دور دوم دولت های سازندگی، اصلاحات و دولت احمدی نژاد اظهار داشت: بنده همواره بر سر اصول خود ایستادگی کردم و شاید به همین دلیل از وزارت برکنار شدم.
 
وزیر سابق مسکن ضمن تاکید بر آزادی بیان تصریح کرد: اگر نقد در جامعه ای نباشد، آن جامعه می میرد؛ این در حالی است که جلوی فکر بشر را نمی توان گرفت.
 
این تحلیلگر مسائل سیاسی هنگامی که از وی راجع به مهدی هاشمی سوال شد و اینکه آیا امروز مهدی هاشمی نقش عبدالله زبیر را بازی می کند، بیان داشت: بنده راجع به موضوع مهدی هاشمی بی اطلاع هستم و افراد مطلع باید پاسخگو باشند؛ این سوال در حیطه وظایف من نیست.
 
در پایان این جلسه یکی از دانشجویان سعیدی کیا را به تناقض گویی متهم ساخت و گفت: سعیدی کیا سعی در طفره رفتن از پاسخ صریح به سوالات دانشجویان را دارد.
 
این دانشجو با اشاره به سخنان سعیدی کیا مبنی بر اینکه تحریم های آمریکا نیز از عوامل دیگر مشکل اقتصادی است و مذاکره با آمریکا نیز در اختیار رهبری است، خاطرنشان کرد: مردم ما به کسی در انتخابات رای خواهند داد که باری از دوش ملت و رهبری بردارد نه اینکه خود باری بر دوش آنها باشد.
 
سعیدی کیا در پاسخ به این اظهارات تاکید کرد: همواره معیارم برای برخورد با مسائل قانون بوده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار