کد خبر:۲۳۱۷۹۳
نتیجه مدیریت ضعیف برخی مسوولان

وقتی کشتارگاه و بیمارستان همسایه می‌شوند

همسایگی کشتارگاه شهرستان الشتر با بیمارستان امام خمینی(ره) این شهر و وجود سگ‌های ولگرد در کنار این بیمارستان و کشتارگاه مشکلات بسیاری را برای بیماران به وجود آورده است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، شهرستان سلسله با جمعیتی بالغ بر 85 هزار نفر از جمله شهرهای استان لرستان می‌باشد که 40 درصد این مردم به پیشه دامداری مشغول هستند.

تولید سالیانه ده هزار تن گوشت قرمز و خودکفایی در بخش تولید دام با تعداد سالیانه پنجاه هزار راس گوسفند، حاصل تلاش دامداران سلسله است که با صادر کردن گوشت قرمز به شهرهایی همچون تهران، اصفهان، قم و دیگر شهرهای استان لرستان، نقش بسیار مهمی را در شرایط کنونی و تحریمی کشورایفا می‌کنند.

اما با توجه به اینکه شهرستان سلسله از جمله شهرهای دام‌پرور کشور و استان لرستان است، فاقد کشتارگاه صنعتی است و کشتارگاه سنتی فعلی جوابگوی ظرفیت کشتار روزانه دامی نیست.

مشکل نبود ظرفیت کشتاری در این کشتارگاه، بوی بد فضای این مکان، وجود خونابه حیوانات در خیابان‌ها و جدولهای فاضلاب ونیز ماندن پسماندهای حیوانی در محیط کشتارگاه ازجمله مشکلات مهمی است که باعث شکوه و گلایهٔ ساکنین نزدیک به کشتارگاه شده است.

اما موضوع قابل بررسی و غیر قابل تحمل برای مردم الشتر، همسایگی و همجواری کشتارگاه با بیمارستان این شهر است. وجود سگ‌های ولگرد در کنار این بیمارستان و کشتارگاه مشکلات خاصی را برای بیماران به همراه آورده است.

ساکنین منطقه کشتارگاه در خصوص مشکلات خود می‌گویند: هر روز صبح، ایجاد سر و صدا توسط حیوانات و فریادهای قصابان باعث وحشت ساکنین این منطقه می‌شود و این دیگر به عادت دیرینه‌ای برای از خواب بیدار شدن ما شده است.

برخی از قصابان این کشتارگاه از انتقال دام‌هایشان برای کشتار به شهر خرم آباد به دلیل نبود کشتارگاه صنعتی در این شهرستان از طرف شهردار و مسئولین الشتر انتقاد کردند و گفتند:  از مسئولین خواستاریم به تسریع روند ساخت کشتارگاه صنعتی در این شهرستان همت بیشتری از خود نشان دهند.»

بنابر این گزارش با انتقال دام قصابان به شهر خرم آباد جهت کشتار، مردم سلسله شاهد گرانی قیمت گوشت در شهرشان شده‌اند.

شهردار شهرستان سلسله در رابطه با نبود کشتارگاه صنعتی در این شهرستان گفت: «ساخت این کشتارگاه سنتی در زمان شهرداری‌های سابق این شهر انجام گرفته است که با یک کار کار‌شناسی نشده، بیمارستان امام خمینی(ره) نیز در کنار این کشتارگاه احداث شده است.»

یعقوب بیگی با اشاره به اینکه 40 درصد از مردم شهرستان الشتر را دامداران تشکیل می‌دهند، افزود: «احداث یک کشتارگاه صنعتی در این شهرستان حق دامداران است و امید است با همکاری فرماندار و مسئولین دامپزشکی استان بتوانیم شاهد احداث یک کشتارگاه صنعتی در شهر الشتر باشیم.»

بیگی احداث کشتارگاه صنعتی را از اولویت‌های مهم این شهرداری ذکر کرد و ادامه داد: «احداث کشتارگاه صنعتی از اولویت‌های مهم شهرداری الشتر است و اگر جهاد کشاورزی استان با دادن تسهیلات به مجری بخش خصوصی موافقت کند این کشتار‌گاه به بخش خصوصی واگذار می‌شود و مشکل این مردم حل خواهد شد.»

گفتنی است کشتارگاه سنتی سلسله در ماههای اخیر توسط اداره محیط زیست این شهرستان بعلت زیانهای زیست محیطی و بهداشتی پلمپ گردید ولی با توجه به نیاز قصابان و نبود جایی مناسب، از سوی مسئولین به ناچار فک پلمپ شد.

 

منبع: سینانیوز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار