کد خبر:۲۳۱۹۳۱

مهدوی کیا از فوتبال خداحافظی کرد

کاپیتان پرسپولیس پس از جلسه امروز خود با گل محمدی، از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.
مهدوی کیا از فوتبال خداحافظی کرد

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، مهدی مهدوی کیا پس از جلسه امروز خود با یحیی گل محمدی سرمربی پرسپولیس تصمیم گرفت از دنیای فوتبال خداحافظی کند.

 

این بازیکن که در نیم فصل اول با 5 پاس گل و سه گل از موثرترین بازیکنان پرسپولیس بود پس از اینکه با مصدومیت از ناحیه کمر روبرو شد از ترکیب این تیم خارج شد.

 

وی پس از بهبودی نتوانست در ترکیب این تیم جای خود را باز کند و امروز پس از اینکه متوجه شد در لیست 18 نفره بازی با مس کرمان نیست با سرمربی تیم جلسه گذاشت و به این نتیجه رسید که بدون حاشیه از دنیای فوتبال خداحافظی کند.

 

البته قرار شده مهدوی کیا تا پایان فصل در تمرینات این تیم حضور پیدا کند و در صورتی که پرسپولیس به فینال جام حذفی راه پیدا کند دقایقی به میدان می آید تا رسما با دنیای فوتبال حداحافظی کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار