آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۲۰۷۹
رئیس سازمان ورزش بسیج‌:

شعار تحصیل، تهذیب و ورزش رهبر انقلاب را عملیاتی کرده‌ایم

رئیس سازمان ورزش بسیج گفت: شعار رهبر معظم انقلاب مبنی بر تحصیل، تهذیب و ورزش را در ورزش بسیج، عملیاتی کردیم تا جوانانی برومند و قهرمان تحویل نظام دهیم.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو» نشست روسای ورزشی سازمان ورزشی بسیج عصر امروز در محل این سازمان برگزار شد و کاظم یزدانی رئیس این سازمان نیز گفت: باید به یاد داشته باشیم که دوران قهرمانی کوتاه است و باید در جهت استعدادیابی تلاش کنیم که این امر از مهم‌ترین برنامه‌های سازمان ورزش بسیج برای سال آینده است.


وی در ادامه افزود: حمایت از استعدادیابی را در دستور کار خود قرار داده‌ایم و در تحقق آن تلاش می‌کنیم.


رئیس سازمان ورزش بسیج یادآور شد: «تحصیل، تهذیب و ورزش» که مقام معظم رهبری بر آن تأکید داشتند را عملیاتی کردیم و با امکانات موجود سعی در پیاده‌سازی آن داریم تا جوانانی برومند و قهرمان را تحویل جامعه دهیم.


وی در پایان گفت: مشکلات مالی کار ما را با مشکل روبه‌رو کرد اما تربیت مربی و داور در برنامه‌های ما قرار دارد و سعی در عملیاتی کردن کامل آن داریم.


در ادامه رئیس ورزش زورخانه‌ای و باستانی ورزش بسیج، سال 92 را سالی پرکار و حساس برای ورزش بسیج دانست و گفت: بسیج باید در این زمینه نقش محوری داشته باشد؛ کارهای بسیج ملی و باید این محوریت را ایجاد کنیم.


وی یادآور شد:‌ من پیشنهاد دارم که یک شورای راهبردی با حضور افراد مختلف از جمله رسانه ها ایجاد شود و موضوعات اصلی بسیج را با همفکری بررسی و اولویت‌ها مشخص شود در این صورت می‌توانیم از حمایت‌های سردار نقدی رئیس بسیج مستضعفین بهره بیشتری ببریم.


صفارزاده در پایان گفت: تشکیل این شورا می‌تواند یک خوراک خوب برای استفاده ورزش کشور از دستاوردهای ورزش بسیج باشد.


در ادامه نیز اینانلو رئیس هئیت کوهنوردی سازمان ورزش بسیج نیز گفت: رساله نقش ورزش با محوریت کوهنوردی، جودو و دفاع‌ شخصی در بحث آمادگی جسمانی پس از دو سال در دانشگاه جامع امام حسین (ع) دفاع شد و این مسئله نویدی است برای رشد ورزش کشور و قطعا وزارت ورزش نیز می‌تواند از آن بهره‌مند شود.


وی تصریح کرد: ورزش تنها سکوی کسب مدال به قهرمانی نیست بلکه سکوی است برای رساندن انسان ها به کمال.


رئیس هئیت کوهنوردی سازمان ورزش بسیج صرفا بحث داشتن مهارت و دانش در ورزش مهم نیست چرا که اگر از نظر علم ورزش خود را در بالاترین سطح قرار دهیم ولی اخلاق نداشته باشیم بازنده اصلی خواهیم بود و ورزش بدون اخلاق هیچ کاربردی ندارد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار