کد خبر:۲۳۲۲۲۰
زارعی:

جبهه پایداری هنوز به کاندیدای واحد برای معرفی نرسیده است

عضو جبهه پایداری گفت: جبهه پایداری هنوز به کاندیدای واحد برای معرفی در عرصه انتخابات ریاست جمهوری نرسیده است.
جبهه پایداری هنوز به کاندیدای واحد برای معرفی نرسیده است

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، علی اصغر زارعی، نماینده مجلس شورای اسلامی در جمع دانشجویان بسیج دانشجویی دانشگاه صنعت نفت، در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی درباره ائتلاف 2+1 و لزوم وحدت  گفت: ما در جبهه پایداری فقط وحدت حول محور اصول را قبول داریم و اینکه عده ای بنشینند و بدون هماهنگی  با دیگران ائتلاف بزنند و بعد هم بگویند اگر کسی نیاید اتحاد را بر هم زده است، حرفی غیر منطقی و غیر عقلانی است.

 

زارعی درباره میزان مشارکت مردم در انتخابات خاطر نشان کرد: میزان مشارکت مردم در انتخابات وابسته به آرایش سیاسی در این دوره است و حضور پر شور مردم در راهپیمایی 22 بهمن امسال نوید بخش حضوری پر شوردرانتخابات 92 خواهد بود.

 

وی در ادامه افزود: جبهه پایداری منتظر سخنان بعدی رهبری در نوروز می ماند تا موضوع گیری نهایی خود را اعلام کند اما مسئله اساسی این است که جبهه پایداری هنوز به کاندیدای واحدی برای معرفی نرسیده است.

 

این نماینده مجلس در ادامه تصریح کرد: به احتمال زیاد اصلاح طلبان که شاخص هستند انتخابات را تحریم خواهند کرد اما در انتخابات شوراها بسیار پر رنگ وارد خواهند شد.

 

زارعی درباره اوضاع اقتصادی در سال آینده گفت: اوضاع اقتصادی در سال 92 رو به بهبود خواهد بود چرا که دنیا بر سر تحریم ایران هزینه های زیادی داده است به طوری که خود نیز پشیمان شده است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار