به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، مطالعات پژوهشگران امریکایی نشان میدهد کشمش از تکثیر باکتریهای موجود در دهان که موجب پوسیدگی دندانها و التهاب لثه میشوند، پیشگیری میکند.
در تحقیق اخیر مشخص شد که برخی ترکیبات شیمیایی گیاهی (فیتوکمیکال) موجود در کشمش بر علیه این باکتریها عمل کرده و تکثیر آنها را مهار میکنند.
همان طور که میدانید قندها و مواد غذایی شیرین موجب اسیدی شدن محیط دهان و پوسیدگی دندان میشوند.
اما این مطالعه ثابت کرد با وجود اینکه کشمش یک خوراکی شیرین و چسبنده است، میتواند از دندانها و لثه محافظت کند.
منبع: وبدا