آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۳۱۱۲
هفته سوم لیگ قهرمانان آسیا؛

استقلال با شکست الهلال انتقام سپاهان و تراکتورسازی را گرفت

استقلال در هفته سوم لیگ قهرمانان آسیا الهلال عربستان را را شکست داد و جایگاه خود را در صدر این گروه تثبیت کرد.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، استقلال در سومین دیدار خود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا برابر الهلال عربستان به میدان رفت و این تیم را با نتیجه 2 بر یک مغلوب کرد تا انتقلام شکست سپاهان و تراکتور از 2 نماینده دیگر عربستان را بگیرد و صدرنشین گروه چهارم شود.

 

پژمان منتظری 78 و آرش برهانی 85 دو گل استقلال را به ثمر رساندند و گل الهلال 67 توسط سالم الدوساری به ثمر رسید.

 

سپاهان و تراکتورسازی، 2 نماینده دیگر کشورمان نیز روز سه شنبه در برابر الاهلی و الشباب عربستان به میدان رفتند که با نتایج 4 بر 2 و یک بر صفر مغلوب شدند.

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار