سرانه درمان براي هر نفر در بودجه امسال 11 تا 12 هزار تومان است
به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر شهاب الدين صدر شب گذشته در مراسم تجليل از دندانپزشكان پيشكسوت در تالار بزرگ كشور گفت: تعيين سرانه درمان براي سال هاي آينده نيازمند تعيين شوراي عالي بيمه نبوده و سرانه به صورت پلكاني و بر اساس تورم بالا مي رود.
وي خاطرنشان كرد: بر اساس سرانه درمان تعيين شده 7 تا 10 درصد حداقل حقوق كاركنان دولت به عنوان حق بيمه كسر مي شود.
رئيس كميسيون بهداشت و درمان مجلس اضافه كرد: براي كم كردن بار هزينه هاي سلامت بر مردم هزار و 400 ميليارد تومان از طرف بودجه دولت به بخش سرانه سلامت مردم اضافه مي شود.
18 دانشگاه دندانپزشكي در كشور وجود دارد
صدر با اشاره به اين كه قبل از انقلاب اسلامي، تنها 5 دانشگاه دندانپزشكي در كشور وجود داشت، افزود: در حال حاضر در كشور 16 دانشگاه دولتي و 2 دانشگاه آزاد به تربيت نيروهاي متخصص در زمينه دندانپزشكي مشغول به فعاليت هستند.
وي با اشاره به اينكه 10 دوره تخصصي دندانپزشكي در كشور وجود دارد، گفت: با توجه به اينكه فعاليت هاي پژوهشي در عرصه دندانپزرشكي در چند سال اخير موازي با فعاليت هاي آموزشي حركت كرده، عرصه دندانپزشكي از پيشرفت خوبي برخوردار شده است.
اميد به زندگي در ايران افزايش يافته است
رئيس سازمان نظام پزشكي از افزايش شاخص اميد به زندگي در كشور خبر داد و گفت: در حال حاضر ميانگين اين شاخص در مجموع زنان و مردان حدود 72 تا 73 سال است.
صدر تصريح كرد: افزايش شاخص اميد به زندگي موجب مي شود كه به بهداشت، دهان و دندان توجه بيشتري شود.
عدم پرداخت به موقع مطالبات، بيمارستان ها را با مشكل روبرو كرده است
وي از مشكلات عدم پرداخت مطالبات بيمارستان ها از سوي سازمان هاي بيمه خبر داد و گفت: سازمان هاي بيمه گر موظف هستند 60 درصد مطالبات مركزي و سازمان هايي كه با آن قرارداد بسته اند را پرداخت كنند.
رئيس سازمان نظام پزشكي خاطرنشان كرد: همچنين سازمان هاي بيمه گر موظف هستند ظرف سه ماه با بيمارستان ها تصويه حساب كنند./انتهاي پيام/