به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدصدوقی یزداظهارداشت: دانشگاه علوم پزشکی یزد اولین دانشگاه تاسیس شده پس از پیروزی انقلاب اسلامی است که به فرمان مقام معظم رهبری در زمان ریاست محترم جمهوری و به همت شهید بزرگوار شهیدصدوقی تاسیس شده است.
سیدجلیل میرمحمدی با اشاره به توانمندیهای این دانشگاه افزود: دانشگاه علوم پزشکی یزد هم اکنون به عنوان قطب درمانی در منطقه جنوب شرق کشور است که در زمینههایی همچون علوم تولیدمثل و ناباروی و همچنین در زمینه اعمال جراحی قلب قطب درمان منطقه جنوب شرق کشور است.
وی با اشاره به شعبه بین الملل این دانشگاه تصریح کرد: شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی یزد از معدود شعبههایی است که با تمام امکانات و تجهیزات لازم در رشته های مختلف کارشناسی ارشد، دکترا و تحصیلات تکمیلی و به طور مجزا در مرکز استان در حال فعالیت است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدصدوقی یزد به تولید علم و انجام پژوهشهای علمی در این مرکز دانشگاهی اشاره کرد و گفت: رشد پژوهشی این مرکز دانشگاهی در زمینه تعداد مقالات علمی متعدد قابل توجه بوده است.
فعالیت 40 مرکز تحقیقات در دانشگاه علوم پزشکی یزد
میرمحمدی یادآورشد: این مرکز دانشگاهی با توسعه فضاهای آموزشی، پژوهشی و بهداشتی و درمانی تلاش کرده است تا سطح خدمات سلامت را در این استان ارتقا ببخشد.،از طرف دیگر هم اکنون نزدیک به 40 مرکز تحقیقات در این دانشگاه در حال فعالیت می باشد که با انجام پروژه های مختلف پژوهشی در راستای اهداف آموزشی به بهداشت درمان و سلامت خدمت می کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدصدوقی یزد پذیرش 40درصدی بیماران استان های همجوار در یزد را از دیگر افتخارات اولین دانشگاه تاسیس شده پس از پیروی انقلاب اسلامی دانست.
وی بیان کرد: همچنین این مرکز در حوزه آموزشی نیز طی سال های اخیر اقدام به پذیرش دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی اعم از کارشناسی ارشد، دکترا، دکترای تخصصی و فلوشیپ نموده است.
«هرم مناسب هیات علمی و قدمت تربیت دستیار » شاخص های ارتقای علوم پزشکی کاشان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز ضمن اعلام خبر ارتقای این دانشگاه با حکم وزیر بهداشت به تیپ یک گفت: بی تردید این موفقیت عظیم مدیون زحمات و تلاش شبانه روزی تمامی آنان است.
محمد حسین اعرابی افزود: قدمت تاسیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیش از ربع قرن، افزایش تعداد دانشکده، هیات ممیزه مرکزی دانشگاه، هرم مناسب هیات علمی و قدمت تربیت دستیار از جمله شاخص های ارتقای دانشگاه علوم پزشکی کاشان است.
وی با اشاره به اینکه در تقسیم بندی دانشگاه های علوم پزشکی، دانشگاه های تیپ یک به دانشگاه هایی گفته می شود که به عنوان دانشگاه مادر در مراکز استان ها هستند، تصریح کرد: دانشگاه های علوم پزشکی تهران، اصفهان، شیراز، مشهد از جمله دانشگاه های تیپ یک قبل از انقلاب اسلامی هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در ادامه از دریافت موافقت اصولی تاسیس دانشکده داروسازی در دانشگاه علوم پزشکی کاشان خبرداد و اظهار امیدواری کرد: با آغاز عملیات احداث این دانشکده در سال جاری، در جهت توسعه و پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی کاشان گام های اساسی برداشته می شود.
اعرابی در ادامه همچنین از دریافت موافقت اصولی تاسیس واحد بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کاشان خبرداد و گفت: با آغاز فعالیت واحد بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کاشان، دیگر نیازی به رفتن دانشجویان به اوکراین و مالزی و دیگر کشورها برای ادامه تحصیل و پرداخت هزینه های گزاف نخواهد بود.
به گفته وی، این دانشگاه هم اکنون بیش از 170 نفر عضو هیات علمی، 70 نفر دستیار و دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی، دو هزار و 100 دانشجو و سه هزار و 400کارمند دارد.