کد خبر:۲۳۳۹۷۹
در عربستان اتفاق افتاد

واکنش اینترنتی به اتهامات واهی ضد روحانی شیعه

یک گروه هکر به نام «مجاهدون الاحرار» پایگاه‌های اینترنتی پلیس منطقه الشرقیه، دادستانی الباحه و شورای شهر در استان الدقیق عربستان را هک کردند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری داشنجو»، یک گروه هکر به نام «مجاهدون الاحرار» پایگاه‌های اینترنتی پلیس منطقه الشرقیه، دادستانی الباحه و شورای شهر در استان الدقیق عربستان را هک کردند. هکر‌ها با صدور بیانیه‌ای اعلام کردند؛ این اقدام در پاسخ به اتهام محارب بودن به «آیت‌الله شیخ نمر آل نمر» روحانی مخالف آل سعود، احتمال صدور حکم اعدام برای وی و فیل‌تر کردن شماری از پایگاه‌های اطلاع‌رسانی مستقل مانند ‌ «احرار الحجاز» و «مرآه الجزیره» انجام شده است.

 

در بخشی از این بیانیه آمده است؛ این اقدام، هشداری به رژیم آل سعود و هشدار به فیل‌تر نکردن پایگاه‌های اینترنتی مستقل و آزادسازی زندانیان به ویژه 18 زندانی است که به دروغ به جاسوسی متهم شده‌اند، است.

 

اقدام مزبور که تحت عنوان دفاع از آزادی اطلاع‌رسانی صورت گرفت، شعارش در مرحله اول، آزادی اطلاع‌رسانی، آغاز سقوط آل سعود است.

 

صادرکنندگان این بیانیه تهدید کردند اگر مسئولان سعودی از آزادی شیخ‌النمر خودداری کنند، اطلاعاتی را که دارند، در پایگاه‌های اینترنتی منتشر خواهند کرد.

 

گروه «مجاهدون الاحرار» پیش‌تر توانسته بود پایگاه‌های اینترنتی دادستانی جازان و وزارت تأمین اجتماعی عربستان سعودی را هک کند.

 

مرداد ماه سال 1391 نیروهای امنیتی سعودی با حمله مسلحانه به اتومبیل «آیت‌الله شیخ نمر آل نمر» پس از مجروح کردن وی، او را ربوده و به مکان نامعلومی انتقال دادند. هنگام تعقیب خودرو شیخ نمر به سوی وی تیراندازی شد که در ‌‌نهایت پس از برخورد این خودرو به دیوار یکی از منازل و مجروحیت شیخ نمر، وی را بازداشت کردند.

 

اخیراً یک دادستان سعودی به اتهام واهی مبنی بر محارب بودنِ شیخ نمر، اعدام وی را خواستار شد که این امر با واکنش منفی گروه‌های مختلف در داخل و خارج عربستان مواجه شد.

 

منبع: العالم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار