کد خبر:۲۳۴۰۲۱
لنکرانی در نشست مطبوعاتی:

برخی کاندیداها عمده حضورشان روی دیوارها و درخت‌هاست / نظرسنجی ملاک نیست

سخنگوی جبهه پایداری گفت: برخلاف برخی کاندیداها که عمده حضورشان بر روی دیوارها، کاغذها و درخت‌هاست، این جبهه با متن مردم حرف‌های خود را می‌زند.

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، کامران باقری لنکرانی، سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی در نشست خبری که امروز صبح در دفتر مرکزی جبهه پایداری برگزار شد، گفت: امیدواریم همه فعالیت‌ها در انتخابات در جهت آرامش فضا باشد و باعث تشنج در جامعه نشویم، انتخابات آتی مورد رصد بسیاری از گروه‌هاست و کسانی که خود را جزو نظام می‌دانند باید با آرامش فرصت‌هایی را که می‌تواند سبب رشد جامعه شود را به ضد فرصت تبدیل نکنند.

 

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر دیدار با جلیلی و همچنین اشاره به گزینه نهایی جبهه پایداری گفت: جلیلی همیشه مورد احترام در جبهه پایداری بوده و گزینه نهایی جبهه پایداری را قبل از ثبت نام و اعلام کاندیداتوری اعلام می‌کنیم، مهمترین مسئله این است که گزینه انتخابی اصلح باشد و طبیعی است که انتخاب نهایی را مردم انجام می‌دهند.
 

لنکرانی در پاسخ به سؤالی درباره دیدار با علامه مصباح ابراز داشت: در جلسه‌ای که در 14 فروردین با آیت الله مصباح صورت گرفت نکاتی از سوی ایشان تأکید شد که این نکات وظیفه جبهه پایداری را در تدوین برنامه و ملاحظه ارزش‌های دینی در همه عرصه‌ها را سنگین‌تر می‌کند، نکته دیگر اینکه باید به چالش‌های جامعه امروز توجه کنیم؛ همچنین قرار بر اصلاحات مجدد برنامه‌های انتخاباتی شد تا بهتر بتوانیم پاسخگوی نیاز فوری جامعه باشیم که این برنامه قبل از ثبت نام کاندیداتوری ریاست جمهوری منتشر می‌شود.


وزیر بهداشت دولت نهم در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه اگر کاندیدایی از جبهه پایداری انتخاب شود با توجه به اینکه احمدی نژاد افراد اصلح را انتخاب نمی‌کرد، آیا از سایر اصولگرایان استفاده می کنید، گفت: تشکل گفتمانی جبهه پایداری افتخار دارد که دارای شورای فقهاتی است، پس امکان انشعاب و دودستگی در آن منتفی است، اما آنجا که به تصمیمات کلان برخورد کند از شورای فقاهتی استفاده می‌کند تا تصمیمات قوی‌تری داشته باشد.

 

وی در ادامه افزود: ممکن است به برخی اقدامات دولت انتقاد داشته باشیم، اما در دولت نهم و دهم مدیران کارآمدی وجود داشتند، نباید نگاه واحد انتقادی به همه افراد داشته باشیم و همه را با یک چشم ببینیم، اما در مورد تشکیل دولت باید بگویم عده‌ای تشکیل دولت را مانند تشکیل شرکت سهامی می‌دانند که این تفکر غلط است؛ افرادی که در دولت حضور دارند باید متعهد به دولت باشند؛ چرا که دولت در ایران نمی‌تواند حزبی و یا شرکت سهامی باشد. دولت باید مجموعه‌ای از افرادی باشد که صلاحیت لازم و مسئولیت پذیری را دارند و می‌توانند با هم کار کنند.


سخنگوی جبهه پایداری با اشاره به اینکه یکی از نقاط قوت دولت نهم و دهم این است که دایره وسیع مدیریت را باز کرد، خاطرنشان کرد: در ایران 10 میلیون فارغ التحصیل دانشگاه وجود دارد که اغلب، افراد باانگیزه ای هستند، بنابراین اینکه بخواهیم دولت را از یک دایره بسته تشکیل دهیم کار غلطی است و تلاش ما این است که فضا را روی مدیران جوان و باانگیزه که صاحب نظر و تجربه هستند، باز کنیم.


وی در ادامه در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا آیت الله مصباح شخصاً از یک کاندیدای حمایت می‌کنند یا خیر، گفت: این موضوع از موضوعات کلان است و توسط شورای فقاهت به نتیجه می‌رسد.

 

لنکرانی درباره حضور کاندیداها و اعلام نظرشان در محضر آیت الله مصباح ابراز داشت: گروه‌های مختلفی به محضر آیت الله مصباح می‌رسند و نظراتشان را با ایشان در میان می‌گذارند، اما باید توجه داشت که تصمیمات مهم جبهه پایداری پس از تأیید شورای فقاهتی صورت می‌گیرد.


این کاندیدای ریاست جمهوری درباره گفت‌وگو جبهه پایداری با سایر گروه‌ها برای رسیدن به تعامل گفت: این موضوع مربوط به ماه‌های گذشته است و باید توجه داشت که گزینه‌های مختلف دیدگاه‌های متفاوتی دارند؛ آنچه ملاک جبهه پایداری بوده، بررسی رویکردهای مختلف است، جبهه پایداری نزدیک به 70 نفر از افراد را بررسی کرده و در نهایت به فهرست کوتاه شده‌ای رسیده تا یک نفر را به عنوان گزینه نهایی انتخاب کند.

 

وی در ادامه افزود: رویکرد مردم‌سالاری این است که مبنای انتخاب و تصمیم گیری مردم هستند، برخی می‌گویند ما ائتلاف کردیم، اما تفاوت جدی در دیدگاه‌هایمان وجود دارد، اما ما معتقدیم هر کس باید به صورت شفاف دیدگاه‌هایش را گزارش دهد تا مردم خود انتخاب کند؛ در این دوره کاندیداهایی که مورد صلاحیت شورای نگهبان قرار بگیرند جزو خانواده جمهوری هستند، آنها باید دیدگاه‌های خود را مطرح کنند، سپس مردم انتخاب نمایند، در این راستا نیاز به نظرسنجی نیست؛ زیرا نظرسنجی نمی‌تواند ملاک تصمیم‌گیری باشد.


لنکرانی در ادامه با بیان اینکه کاندیداها باید برنامه خود را صریح، شفاف و بدون سخنان دوپهلو بیان کنند، ابراز داشت: در این راستا توقع مردم این است که کاندیداها با ارائه سخنان شفاف خود ترسیم کنند که دولت آینده باید چه ویژگی داشته باشد؛ به عنوان مثال در سخنان برخی کاندیداها باید مشخص شود که آیا پرداخت یارانه را ادامه خواهند داد یا خیر؟ زیرا شفاف‌سازی در این زمینه بسیار کمک‌کننده است و سبب می‌شود که حماسه سیاسی امسال را مردم انقلابی مشخص کنند.


سخنگوی جبهه پایداری در پاسخ به سؤالی مبنی بر تکثر کاندیداها گفت: در گذشته برای ایجاد ظرفیت انتخاباتی مجبور بودیم کاندیداهایی که حتی خودشان نیز به خود رأی نمی‌دادند شرکت دهیم، اما اکنون کسانی وارد این عرصه شده‌اند که این توانایی را در خود می‌بینند که به رقابت جدی بپردازند و این چیز بدی نیست؛ به شرط اینکه تعدد کاندیداها مصنوعی نباشد، متأسفانه شنیده شده که برخی آمده‌اند که بعداً به نفع فرد دیگری کنار روند، اما بهتر است به این نکته توجه داشته باشیم که کاندیداها برای سلامت انتخابات موضعی را که قرار است در اوایل خرداد داشته باشند اکنون بیان کنند؛ زیرا غیر از این را مناسب اخلاق سیاسی نمی‌دانیم.


وی درباره جانشین آیت‌الله خوشوقت خاطرنشان کرد: آیت‌الله خوشوقت قبل از سفر عمره در جبهه پایداری نظراتشان را مطرح کردند، اما پیدا کردن جایگزین ایشان نیز کار ساده‌ای نیست.


وزیر دولت نهم درباره برگزاری جلسه خصوصی با جلیلی تصریح کرد: برگزاری جلسه خصوصی میان دو طرف باید با هماهنگی میان دو طرف صورت گیرد، در جبهه پایداری جلیلی شخصیت ارزنده‌ای است که ظرفیت‌های مهمی دارد، همچنین در بسیاری از مواضع اجتماعی و فرهنگی دارای نظراتی است که با جبهه پایداری قرابت بسیاری دارد.

 

استاد دانشگاه شیراز درباره انتقادات نسبت به دولت گفت: اینکه در دولت دهم دعوت به کار نشدند به دلیل این است که تفاوت نگاه وجود داشته و بنابراین آنچه در تیر ماه سال 88 گذشت در فعالیت بعدی آثار خود را خواهد گذاشت، ما اگر بخواهیم نسبت به رویکرد دولت نگاهی داشته باشیم تأکید به نقاط مثبت و توجه به برخی نقاط ضعف است؛ در آسیب‌های قابل پیش‌بینی که وجود داشت نمی‌توان گفت دولت مقصر بوده، اما رویکرد دولت باید پیشگیرانه باشد، باید نگاه رو به جلو داشته باشیم و نکته دیگری که وجود دارد حاشیه‌هایی است که در دولت حاکم است که رویکرد آنان را درست نمی‌دانیم.


لنکرانی در ادامه افزود: دولت در تعامل با سایر قوا باید با هماهنگی همه قوا حرکت کند؛ آنجا که در مسیر خارج از سیاست کلی گام بردارد، حرکتش قابل تأیید نخواهد بود.


سخنگوی جبهه پایداری درباره آغاز تبلیغات پرزرق و برق برخی کاندیداها اشاره کرد و گفت: کسی که سکان قوه مجریه را در دست می‌گیرد باید بنای عدالت و گسترش پاکی در کشور را داشته باشد و باید خود را از ناپاکی حفظ کند؛ زیرا با ناکامی نمی‌توان پاکی را ترویج کرد و دست پاک است که می‌تواند کشور را پیش ببرد، اما درباره این تبلیغات باید گفت برخی هزینه‌های آن از بخش عمومی و دولتی است که کار خلاف و فسادی بزرگ است و قابل اغماض نیست.

 

لنکرانی با بیان اینکه رویکرد جبهه پایداری مردمی بودن آن است، تصریح کرد: باید مردم با گفتمان آشنا شوند و خود نیز در آن نقش آفرینی داشته باشند و برخلاف برخی کاندیداها که عمده حضورشان بر روی دیوارها، کاغذها و درخت‌هاست، جبهه پایداری با متن مردم حرف‌های خود را در میان می‌گذارد.


وی در ادامه افزود: ما با اسامی نمی‌توانیم خود را راضی کنیم کسانی که اکنون به عنوان اصولگرا خود را معرفی می کنند و به مبانی نظام اعتقاد دارند، سلایق مختلفی را در کشور مطرح می‌کنند؛ این سلایق باعث می‌شود که آنان خود را به مردم عرضه کنند.

 

لنکرانی ادامه داد: برای برگزاری انتخابات پرشور نیازی به حضور افراد خارج از نظام در عرصه نیست، مردم باید خود انتخاب کنند، دوم اینکه کاندیداها باید شفاف سازی داشته باشند و اگر کاندیدای به عرصه می‌آید باید مشخص شود چه وجه تمایزی با دیگران داشته که می‌خواهد در عرصه انتخابات شرکت کند؛ به عنوان مثال اگر برنامه‌ای در زمینه اقتصادی دارد باید در رابطه با آن شفاف سازی کند.


سخنگوی جبهه پایداری در ادامه افزود: خصوصیت مردم سالاری دینی حضور اخلاق محور همراه با شفافیت نسبت به مردم است، کسانی که شفاف‌سازی نمی‌کنند در واقع اخلاق سیاسی را رعایت نکردند.

 
لنکرانی در پایان در رابطه با انتشار اخبار از سوی رسانه‌ها درباره جبهه پایداری تصریح کرد: آنچه که منصوب به جبهه پایداری است، از سوی حاج آقا تهرانی، دبیر جبهه پایداری یا از سوی دفتر این جبهه مطرح می‌شود، بنابراین اخبار سایر پایگاه‌های خبری و یا سایر وبلاگ‌ها و غیره را جزو مواضع جبهه پایداری تلقی نکنید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار