کد خبر:۲۳۴۱۴۶
رئیس بازرسی کل کشور در اصفهان؛

دنیا از پیام انقلاب ما می هراسد از ایران هسته ای

رییس بازرسی کل کشور گفت: دنیا از ایران هسته ای ترس و واهمه ای ندارد بلکه از عزت، پایداری، انگیزه و وحدت پیام انقلاب می ترسد، زیرا پیام انقلاب اسلامی ایران تحقق افرین است که امروزه نمونه آن را در فلسطین و کشورهای عربی اسلامی مشاهده می کنیم
دنیا از پیام انقلاب ما می هراسد از ایران هسته ای دنیا از پیام انقلاب ما می هراسد از ایران هسته ای

به گزارش خبرنگار باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان؛ حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی به مناسبت 20 فروردین روز ملی فناوری هسته ای در دانشگاه آزاد واحد نطنز، حضور یافت.


وی با گرامیداشت هفتمین سال جشن هسته ای در سراسر کشور افزود: روز هسته ای نمادی از تحول علمی، صنعتی و فناوری کشور است.


رییس بازرسی کل کشور بیان داشت: امروز بعد از گذشت 34 سال از عمر با برکت انقلاب اسلامی بیش از چهار میلیون دانشجو، شش میلیون فازغ التحصیل دانشگاهی و ده‌ها هزار استاد، محقق و پژوهشگر در عرصه های مختلف در حال تلاش هستند.


وی سرعت علمی کشور را در پی چند سال اخیر فوق العاده دانست و افزود: به برکت همت و تلاش تمامی تالش های علمی ایران اسلامی در بین کشورهای جهان به لحاظ سرعت علمی رتبه اول دنیا را دارا است.


پورمحمدی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری توسعه علمی را اصلی‌ترین و کانونی ترین رسالت مسوولان، دانشجویان و محققان کشور برشمرده است.


وی تصریح کرد: دنیا از ایران هسته ای ترس و واهمه ای ندارد بلکه از عزت، پایداری، انگیزه و وحدت پیام انقلاب می ترسد، زیرا پیام انقلاب اسلامی ایران تحقق افرین است که امروزه نمونه آن را در فلسطین و کشورهای عربی اسلامی مشاهده می کنیم.
 

رییس بازرسی کل کشور در حوزه حماسی سیاسی به حضور گسترده مردم در انتخاباتی ریاست جمهوری و انتخابات شوراهای شهر و روستا اشاره کرد و گفت: هرچند فرهنگ انتخاباتی کشور ما دقیقه نودی است اما شور و اشتیاق مردم در ایام نزدیک به انتخابات وصف نشدنی است و این بالندگی سیاسی همواره دشمنان نظام را گیج و مبهوت کرده است.


گفتنی است، در پایان با حضور دو تن از پدران شهید کیک هفتمین سال هسته ای بریده شد
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار