به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، عبدالمحمد خواجهئیان که در مناطق زلزلهزده حضور دارد، گفت: از ساعات بروز حادثه زمینلرزه در منطقه دشتی، کارشناسان بهداشتی در قالب اکیپهایی متشکل از کارشناس مامایی، کارشناس بهداشت محیط و کارشناس مبارزه با بیماریها در مناطق زلزلهزده مشغول خدمترسانی شدهاند.
وی افزود: همچنین در مرکز بهداشتی درمانی شهر شُمبه تیمهای پزشکی و بهداشتی مستقر هستند و وضیعت بهداشتی منطقه را کنترل میکنند.
رئیس مرکز بهداشت استان بوشهر اضافه کرد: تیمهای بهداشتی با حضور در شهر شُمبه و سرکشی به روستاهای مجاور آسیبدیده وضعیت بهداشتی از جمله مواد غذایی، آب آشامیدنی و دفع بهداشتی ضایعات و همچنین خطر حیوانات موذی و گزنده را کنترل میکنند.
خواجهئیان بیان داشت: رسالت اصلی اکیپهای بهداشتی پیشگیری از شیوع بیماریهای واگیردار مانند مالاریا، سالک و اسهال در مناطق زلزلهزده است.
وی همچنین افزود: شناسایی گروههای در معرض خطر مانند مادران باردار، کودکان، بیماران مزمن که نیاز به مراقبت ویژه دارند از دیگر وظایف تیمهای بهداشتی مستقر در منطقه زلزلهزده است.
رئیس مرکز بهداشت استان بوشهر به مردم مناطق زلزلهزده توصیه کرد که ضمن همکاری کامل با مأموران بهداشتی، در مصرف مواد غذایی و آشامیدنی دقت لازم را داشته باشند.
زلزله شش و یک دهم ریشتری عصر سه شنبه این هفته، ساعت 16 و 22 دقیقه روستای کاکی بخش شُمبه و طسوج شهرستان دشتی استان بوشهر را لرزاند.