آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۴۶۵۸
رضازاده:

از حالا برای دو طلای المپیک نوجوانان برنامه داریم

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری گفت: از هم اکنون برای کسب دو مدال طلای المپیک نوجوانان که سال آینده در کشور چین برگزار می‌شود، برنامه‌ریزی می‌کنیم.
از حالا برای دو طلای المپیک نوجوانان برنامه داریم

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، حسین رضازاده گفت: تیم وزنه‌برداری ایران به لحاظ مدالی عملکرد خیره‌کننده‌ای داشت و با کسب شش طلا سرآمد دیگر تیم‌های شرکت کننده بود.

 

وی در ادامه افزود: در جدول امتیازی می‌توانستیم یکی از سکوهای اول تا سوم را به دست بیاوریم اما متاسفانه دو نفر از سبک‌وزن ها خوب کار نکردند و با اوت کردن نتوانستند امتیازات لازم را به دست بیاورند؛ البته هدف اصلی ما کسب هر دو سهمیه بازی‌های المپیک 2014 نوجوانان بود که خوشبختانه به این مهم دست پیدا کردیم و از هم اکنون برای کسب دو مدال طلای این رقابت‌ها که سال آینده در کشور چین برگزار می شود، برنامه‌ریزی می‌کنیم.

 

رئیس فدراسیون وزنه برداری استرس بالا را دلیل اصلی افت نسبی رکوردهای برخی از نفرات تیم عنوان کرد و افزود: البته این استرس کاملا طبیعی است چرا که اینها نوجوان هستند و اکثرشان برای نخستین بار از کشور خارج می شوند و آنچه در این میان اهمیت دارد تجربه ارزشمندی است که از حضور در رقابت های بین المللی نصیب آنها می شود و من به شخصه دستاوردهای حضور تیم وزنه برداری ایران را در رقابت‌های جهانی ازبکستان مثبت ارزیابی می‌کنم و به آینده این نفرات خوشبین هستم.

 

وی در ادامه با اشاره به نشست‌های مشترکش با رؤسای فدراسیون‌های وزنه‌برداری دیگر کشورها در حاشیه رقابت‌های جهانی ازبکستان گفت: خوشبختانه طی یک هفته گذشته  جلسات خوبی با رؤسای وزنه‌برداری چند کشور مطرح از جمله روسیه، قزاقستان، ارمنستان، بلغارستان، لهستان، رومانی و ازبکستان داشتم و آنچه در این میان برای من اهمیت داشت جایگاه ویژه وزنه‌برداری ایران نزد دیگر کشورها بود که البته این موضوع مسئولیت‌های بنده و همکارانم را در فدراسیون وزنه‌برداری بیشتر می‌کند.

 

رضازاده یادآور شد: در تاشکند با تاماش آیان، رئیس فدراسیون جهانی وزنه برداری هم در چند نوبت جلسات اختصاصی داشتیم و پیرامون مسائل مختلف از جمله انتخابات فدراسیون جهانی با یکدیگر تبادل نظر کردیم و وی در این جلسات با تشکر از عملکرد خوب وزنه برداری ایران بار دیگر تاکید داشت در این مسیر هر کمکی از دستش بربیاید انجام می دهد که این می تواند باعث دلگرمی باشد.

 

رئیس فدراسیون وزنه برداری در ادامه با اشاره به مشکلات پیش آمده در راه اعزام تیم وزنه برداری جوانان به رقابت‌های جهانی پرو خاطرنشان کرد: متاسفانه به دلیل اینکه کشور پرو در ایران سفارتخانه‌ای ندارد ما با مشکلات زیادی برای گرفتن ویزای این کشور مواجه شدیم.

 

وی با بیان اینکه طولانی بودن مسیر سفر به آمریکای جنوبی مخارج زیادی هم برای فدراسیون به همراه خواهد داشت، افزود: در این شرایط و با توجه به محدودیت‌های مالی موجود، تصمیم گرفتیم به جای اعزام وزنه‌برداران جوان به کشور پرو آنها را به رقاب
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار