کد خبر:۲۳۵۰۵۳
رضایتی در کنفراس خبری اتحادیه مستقل:

قطار انقلاب باید به مسیر ریل اول بازگردد/ رئیس‌جمهور یازدهم باید انقلابی‌تر باشد

دبیرکل اتحادیه دانشجویان مستقل با بیان اینکه رئیس جمهور یازدهم باید انقلابی‌تر از دولت نهم باشد، گفت: این امر خواسته دانشجویان است که ...

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، محمد رضایتی در کنفراس خبری اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های کشور  در دفتر این اتحادیه به سه موضوع فضای سیاسی-اجتماعی کشور، فضای رسانه‌ای و فضای دانشگاه‌ها در آستانه انتخابات اشاره کرد و گفت: آنچه در جهت‌دهی یک نظام تأثیرگذار می باشد، نامگذاری سال به یک شعار خاص است.


وی با اشاره به شعار امسال که «حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی» نام گرفته است، خاطرنشان کرد: این دو گزاره مکمل یکدیگر‌ند و توجه به این امر از اهمیت بالایی برخوردار است؛ چرا که مردم می‌توانند با انتخاب فرد اصلح در یک حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی نیز در کشور ایجاد کنند.


دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های کشور ادامه داد: باید راهکارهای تحقق این حماسه بررسی شود، برای اینکه از هر راهکاری نمی‌توان برای این امر استفاده کرد، این امر نیازمند یک تحلیل واقع‌بینانه از شرایط کشور و نقدی منصفانه از فضای مملکت است.


رضایتی با بیان اینکه اتحادیه مستقل در یک ارزیابی کلی وضعیت کشور را رو به جلو می‌داند، گفت: گفتمان انقلاب اسلامی یک گفتمان رو به جلوست که توانست گام‌های بلند را بردارد.


وی با بیان اینکه در فرامین رهبری نیز بر این امر تأکید شده است، تصریح کرد: ما در فرامین رهبری نشانه‌ای از پشیمانی یا ناامیدی در ادامه مسیر انقلاب ندیده‌ایم، برخلاف آنچه که سیاستمداران فضای کشور را منفی جلوه داده و در تلاشند با سیاه‌نمایی سکوی پرتابی برای خود بسازند.


دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های کشور ادامه داد: با سخنرانی رهبر معظم انقلاب راه ارتجاع سیاسیون بسته شد و در صحبت‌های ایشان مدل‌های تکنوکراتی نقد گردید و این امری است که باید به آن توجه ویژه داشت.


رضایتی با اشاره به مدل‌های توسعه اجرا شده در کشور گفت: سلطه عقل ابزاری در دولت نهم کمرنگ‌تر شد و با مطرح شدن شعار عدالت، توده‌های مردم به انقلاب امیدوار شدند و توانستیم به یک مدل بومی برای اداره کشور برخلاف مدل‌های تکنوکراتی اجرا شده تا کنون، برسیم.


وی ادامه داد: از سیاسیون درخواست داریم که نگاه‌های خود را برای پیشرفت مطرح کنند و نسبت خود را با عقل وحیانی یا مدل‌های توسعه تکنوکراتی بیان نمایند؛ چرا که ما اجازه نخواهیم داد گفتمان دولت‌های سال 68 اجرا شود.


دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های کشور با بیان اینکه قطار انقلاب باید به ریل اول انقلاب بازگردد، اظهار داشت: در انتخابات یازدهم به رئیس جمهور انقلابی‌تر از دولت نهم نیازمندیم که این امر خواسته دانشجویان است و حاضریم آن را فریاد بزنیم.


رضایتی در تبیین شاخص‌های انقلابی بودن یک رئیس جمهور گفت: رئیس جمهور انقلابی کسی است که آرمانگرایی‌اش با عقلانیت همراه باشد؛ همان‌طور که رهبر انقلاب نیز فرمودند رئیس جمهور این دوره باید نقاط قوت رئیس جمهور پیشین را دارا باشد.


وی با بیان اینکه دانشگاهیان در عرصه انتخابات از جایگاه بالایی برخوردارند، گفت: ورود دانشگاهیان به این امر اهمیت بالایی دارد، اما امری که تعجب ما برانگیخته آن است که جریانی که در سال‌های گذشته با یک نه بزرگ روبرو شده قصد دارد با پنج کاندیدا وارد عرصه انتخابات شود و این در حالی است که به مجموع آنها یک میلیون رای نیز داده نخواهد شد.


دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های کشور ادامه داد: این امر نشان دهنده عدم عقلانیت برخی گروه‌های سیاسی و دانشجویی است که ما این امر را به آنان هشدار می‌دهیم و از آنها می‌خواهیم که به این امر توجه کنند؛ چرا که ممکن است این مسئله باعث کمرنگ‌ شدن خلق حماسه ملت شود.


رضایتی با بیان اینکه سیاسیون باید بصیرت‌مندی خود را افزایش دهند، گفت: سیاسیون باید به دغدغه‌ها و مطالبات اصلی کشور توجه بیشتری کنند و انتقادی که به فضای سیاسی کشور داریم، آن است که رسانه‌ها بیشتر از آن که به جزئیات ائتلاف کاندیداها بپردازند، دغدغه‌های مردم را از کاندیداها مطالبه کنند.


وی ادامه داد: عدالت رسانه‌ای یکی از عواملی است که باید رسانه‌ها به آن توجه ویژه کنند، مخصوصاً رسانه‌هایی که از بودجه بیت‌المال استفاده می کنند؛ چرا که نادیده گرفتن این امر موجب پیدا شدن زمینه های فتنه 88 شد.


دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های کشور با بیان اینکه افراد خارج از گفتمان انقلاب جایگاهی در رسانه‌ها ندارند، اظهار داشت: ما مدعی نیستیم که به افراد بیرون از گفتمان اسلامی تریبون داده شود، اما از رسانه‌ها می خواهیم که فضا را برای همه کاندیداهایی که در چارچوب گفتمان انقلاب اسلامی وارد عرصه شده‌اند، فراهم کنند تا بتوانیم شاهد خلق حماسه باشیم.


رضایتی با بیان اینکه برخی بی‌اخلاقی‌ها در رسانه‌های کشور مشاهده شده است، گفت: برخی رسانه‌ها از ابزار رسانه، شیطان اکبر ساخته‌اند و هر روز در رسانه‌های خود به ترویج بی‌اخلاقی می‌پردازند؛ این امر درستی نیست و باید نسبت به آن توجه کرد.

 

وی با انتقاد از اقدامات برخی مسئولان در آستانه انتخابات مانند تغییر زمان امتحانات و یا انتشار نامه‌هایی برای تغییر روسای دانشگاه‌ها گفت: این‌گونه اقدامات مسئولان و دولت برای ما ابهام برانگیز است؛ این در حالی صورت می‌گیرد که دولت به برگزاری همایش ده‌هزار نفری با هزینه‌های انتخاباتی کلان از پول بیت‌المال اقدام کرده است.
 

دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های کشور در پایان اصل گفتمان دانشجویی را دیده‌بانی برای تداوم حرکت در مسیر انقلاب دانست و گفت: تشکل‌های دانشجویی باید همواره نظاره‌گر حرکت جریان‌های سیاسی در کشور باشند؛ البته هنوز به جمع‌بندی مشخصی مبنی بر حمایت از شخص خاص برای انتخابات نرسیده‌ایم که در صورت اجماع آن را اعلام می‌کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
باقر
-
۲۸ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۳
قطارانقلاب به افراد وابسته نيست و همچنان در ريل قرار دارد افراد گاهي خود را از اين قطار به پايين مي اندازند رئيس جمهور آينده قطعا از رئيس جمهور فعلي بهتر خواهد بود و ضعف هاي اين رئيس جمهور نخواهد داشت
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار