کد خبر:۲۳۵۱۶۱
لنکرانی در دانشگاه تهران:

«دولت ما دولت آقا اجازه نیست» فرار از مسئولیت است

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری گفت: اخیرا برخی کاندیداها عنوان کردند دولت ما دولت آقا اجازه نیست؛ این نیز فرار از مسئولیت است.

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» باقری لنکرانی در همایش جایگاه ولایت و دولت در نظام اسلامی که صبح امروز در دانشگاه تهران برگزار شد گفت: معماری که امام در مردم‌سالاری دینی جمهوری اسلامی قرار دادند این است که مسئولین توسط مردم انتخاب شوند و تمام این انتخاب‌ها به نوعی به تنظیم برسد.


عضو شورای مرکزی جبهه پایداری گفت: این آرا مردمی که یکی از ارکان‌ مردم سالاری دینی است باعث شد بعضی از افراد رجوع به آرا مردمی را برای مشروعیت استفاده کرده و تنفیذ ولایت را خدشه دار کنند.


وی ادامه داد: برخی از مسائلی که مطرح می‌شود این است که در آرا مردم مشروعیت از طریق تعداد آراست در صورتی که بر مبنای قانون اساسی جمهوری اسلامی مشروعیت جز از طریق اتصال به ولایت فقیه حاصل نمی‌شود.


لنکرانی خاطرنشان کرد: کسی که در نظام اسلامی مسئولیت دارد درست است که باید آرا مردم را داشته باشد این به این دلیل است که اگر حمایت مردمی را نداشته باشد از کارآیی و اثرگذاری او در کشور کم می شود به همین دلیل نباید آرا عمومی را کم  اهمیت بدانیم اما باید اهمیت آن سرجای خودش تعریف شود.


وی یادآور شد: برخی ناکارآمدی‌های که مسئولین اجرایی، مقننه و قضایی داشتند سعی می‌کنند به نوعی با کاستی‌های نظام گره بزنند. وقتی دچار چالش می‌شوند شروع به فرافکنی می‌کنند.


لنکرانی یادآور شد: اخیرا برخی کاندیداها عنوان کردند دولت ما دولت آقا اجازه نیست این نیز فرار از مسئولیت است.


عضو شورای مرکزی جبهه پایداری اضافه کرد: ما باید مبنا را بر نظام اسلامی حرکت براساس الگوی اسلامی قرار دهیم و وظایفی که از ما خواسته شده را انجام دهیم اما افرادی هستند که غیر از مسئولیت در حوزه‌های غیر از مسئولیت خود وارد می‌شوند.


وی ادامه داد:‌ مسئولیت قوه مجریه این نیست که در عرصه نظریه‌پردازی دینی وارد شود چون این موضوع در توان او نیست و در واقع این نوعی فرافکنی است که در کشور به وجود آمده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار