کد خبر:۲۳۵۲۱۶
لنکرانی در دانشگاه تربیت مدرس:

اصلاح‌طلبان جرات حضور در عرصه انتخابات را ندارند

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری گفت: اصلاح‌طلبان جرات حضور در عرصه انتخابات را ندارند چرا که می‌ترسند رای 20 میلیونی آنان به چهار میلیون کاهش یابد.

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» کامران باقری لنکرانی در نشست دو روزه اتحادیه مستقل در دانشگاه تربیت مدرس که با شعار «هفتمین رئیس جمهور در مسیر پیشرفت، مقاومت و عدالت» برگزار شد با اشاره به سیاست های اجرا شده در دوره سازندگی و اصلاحات سیاست کنونی کشور را نیاز به یک تحلیل جامع از وضعیت کشور دانست و گفت: در دوران قبلی سیاستی شکل گرفته است که تنها راه بالا رفتن و بهره‌وری را توجه بیشتر به بخش خصوصی دانست و این باعث شد دسترسی این بخش به درآمدهای کشور گسترش یابد در حالی که این بخش برخلاف آنکه به کارآمدی بینداشد به تعطیلی کارخانه‌ها انجامید.


وی با بیان اینکه این امر از وابستگی کشور به بودجه‌ نفتی ناشی شده بود اظهار داشت: این سیاست نادرست اقتصادی با پیچیده تر شدن دیوان‌سالاری در کشور آثار سوی را به همراه داشت که این امر باعث می‌شود در صورت تداوم این سیاست به جای برسیم که نتوانیم هزینه‌های دولت را تأمین کنیم.


عضو شورای مرکزی جبهه پایداری با اشاره به تحلیل زمام‌داران فعلی کشور که مشکلات کشور را هنوز به سیاست‌های اعمال شده در این دو سال می دانند اظهار داشت: این حرف حرف غلطی است چرا که سیاست‌های آنان منجر به این امر گردیده و این حرف تنها به معنی آن است که مسئولیتی در قبال وظایف خود ندارند.


لنکرانی با بیان اینکه تحقق حماسه سیاسی مستلزم حضور حداکثری مردمی در انتخابات است گفت: خلق این حماسه نیازمند آن است که از اشتباهات دولت‌های سازندگی و اصلاحات درس بگیریم.


وی ادامه داد:‌ پروژه هدفمندی یارانه‌ها امر مثبتی بود اما به دلیل آنکه قوای اجرای در آن زمان نتوانستند هماهنگی‌های لازمه را انجام دهند و با یکدیگر همدل شوند این پروژه موفقیتی در پیش نداشت و موجب شد که آثار سوی را به همراه داشته باشد.


لنکرانی با بیان اینکه حماسه سیاسی بر حماسه اقتصادی مقدم است و این امر در فرامین رهبری نیز تأکید شده است تصریح کرد: اگر حماسه سیاسی به نحوه مطلوب خود در کشور رخ دهد می‌تواند حماسه اقتصادی را نیز به دنبال داشته باشد که این امر نیازمند آن است همه ابزارهای علمی و فنی برای تحقق این امر به کار گرفته شود اما وقتی عمده جهت‌گیری سیاست‌ها بر افزایش قدرت و ثروت گذاشته می‌شود و قرار می‌گیرد و به توزیع این اموال و ثروت فکری نمی‌کنیم در واقع فرصت‌های موجود را سوزانده‌ایم.


این کاندیدای احتمالی با بیان اینکه کشور از وضعیت بالایی برای توسعه برخوردار است باید با برنامه ریزی جلو رفته و نمی‌توانیم با سیاست‌های سال 75 کشور را اداره کنیم چرا که تکرار آن سیاست‌ها در زمان فعلی و با توجه به ظرفیت‌های بالای کشور نمی تواند کارگشا باشد و این نگاه گذشته‌نگر نمی‌تواند سودی برای کشور داشته باشد بنابراین ما نمی‌توانیم کشور را به سامان برسانیم مگر آنکه بر خلاف آنکه فرصت ها را از دست بدهیم دنبال ایجاد فرصت باشیم.


لنکرانی در ارزیابی جبهه پایداری گفت: جبهه پایداری می‌تواند قوی تر از عملکرد قوی‌تری از عملکرد فعلی‌اش داشته باشد هر چند همواره تأکید کرده‌ایم جبهه پایداری یک جبهه سیاسی نیست و تلاش داریم تا یک گفتمان باقی بمانیم چرا که از آسیب‌های حزبی برای یک جبهه مطلعیم و نمی‌خواهیم جبهه پایداری به این سرنوشت دچار شود اما قبول داریم که می توانستیم عملکرد بهتری داشته باشیم.


وی ادامه داد: این امر به دلایل مختلفی باز می‌گردد آن هم اینکه این جبهه براساس ضرورت تشکیل شده است اما باید بگویم افرادی چون آیت الله خوشبخت و آیت الله مصباح سرمایه‌های معنوی ما هستند که نقش اصلی برای آنها قائل بودیم و برنامه‌های جبهه خود را با آیت الله مصباح تقدیم کردیم که ایشان تذکراتی دادند و این برنامه در حال ویراستاری است و در زمان مناسب به مردم ارائه خواهیم کرد.


عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در پاسخ به سوالی مبنی بر چرایی تشتت آرا جبهه پایداری گفت: اکنون یک موج رسانه‌ای در کشور مشغول به خبرسازی است که خود خبری را منتشر کرده و از جبهه‌ها و احزاب سیاسی نیز انتظار دارد مطابق با گفته آنها عمل کند.


وی ادامه داد:‌ این موج رسانه‌ای نیز برای ما رخ داد در یکی از جلساتی که قرار بود مباحث گفتمانی را مطرح کنیم اعلام شد که قرار است کاندیدای خود را به رسانه ها معرفی کنیم در حالی که این امر این‌گونه نبود و این تنها از موج رسانه‌ای این خبرگزاری‌ها ناشی می‌شد.


لنکرانی با بیان اینکه انتخاب اصلح در جبهه پایداری از اهمیت بالایی برخوردار است گفت: همان‌طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی به حضور همه سلایق‌های درون گفتمان انقلاب اسلامی تأکید کردند ما نیز معتقدیم که باید این امکان به همه افراد داده شود اما آن دسته از افرادی که در سال‌های قبل ناکارآمدی خود را اثبات کرده‌اند و به قشر اصلاح‌طلب معروفند باید گفت که آنان جرات حضور در عرصه انتخابات را ندارند چرا که می‌ترسند رای 20 میلیونی آنان به چهار میلیون کاهش یابد.


باقری لنکرانی در تبیین برنامه‌های جبهه پایداری از مهرماه سال گذشته اشاره کرد و گفت: جلساتی با شورای فقاهتی داشتیم و نتیجه آن جلسات را به آیت الله مصباح دادیم امیدواریم که تلاش‌های ما از آن زمان تا کنون جوابگوی نیاز کشور باشد اما امری که به آن اهمیت دادیم آن بود که برنامه‌های اقتصادی، اجتماعی یا سیاسی و فرهنگی نباید با یکدیگر تداخل داشته باشند.


وی ادامه داد: تداخل این برنامه‌ها با هم باعث موازی کاری شده و آثار این برنامه‌ها را خنثی می‌کند.


وزیر سابق به بهداشت با بیان اینکه نگاه فرهنگی بر دولت نماینده جبهه پایداری غالب است اظهار داشت: نگاه فرهنگی و برنامه‌های فرهنگی از جمله نکاتی است که به آن توجه خواهیم کرد و در بحث اقتصادی نیز به تحول اقتصادی نگاه جامع به آسیب‌های اقتصادی کشور، اصلاح هدفمندی یارانه‌ها، تحول در سیستم بانکی، تلاش برای افزایش نقدینگی با استفاده از ابزار مالی و پولی تا مردمی شدن سیاست‌های اقتصادی که امیدواریم بتوانیم با برنامه‌های خود به موفقیت برسیم.


لنکرانی با اشاره به مدت کوتاهی که تا زمان انتخابات مانده است گفت: درباره شخصیت‌های که تاکنون درباره ورود آنان به عرصه انتخابات احتمال یا شک وجود دارد دو چهره شاخص وجود دارند که یکی کاندیداتوری آیت الله هاشمی رفسنجانی یا خود به عرصه انتخابات می‌آید یا نماینده‌ای را معرفی می‌کند و دیگری رئیس قوه مقننه است که اگر در انتخابات وارد شود ائتلاف اصولگرایان به نفع ایشان کنار می‌روند.


وی با اشاره به حضور شخصیت‌های اصلاح‌طلب در انتخابات گفت: شخصی که گمان می‌کند اقبال عمومی نسبت به او همچون گذشته است باید بداند رویکردهای مردم تغییر کرده و حضور جبهه‌ آنها در انتخابات حداقلی خواهد بود و آنان تنها می توانند در انتخابات شورای شهر تمرکز کنند.


لنکرانی با بیان اینکه از همه افراد نخبه در عرصه سیاسی استفاده خواهند کرد گفت: رویکرد اصلی در جبهه پایداری آن است که از شخصیت‌های مختلف که دارای توانایی کافی هستند و برخی از آنان تاکنون در استان‌ها مشغول بوده اند استفاده کنیم و در خود جبهه نیز من با جلیلی و فتاح قرار گذاشته‌ایم که هر کس مسئولیت به او تعلق گرفت به او کمک کنیم تا در همه عرصه‌ها کشور را به کارآمدی رسانده و به پیشرفت برسیم.


این کاندیدای احتمالی در تبیین نقاط ضعف و قوت دولت فعلی گفت: این دولت نیز همچون دولت‌های گذشته از نقاط ضعف و قوت برخوردار بود که برخی از آنان باید جلوگیری شود و بر نقاط مثبت آن مانند توجه به بخش های روستای و یا گسترش بخش علمی کشور تکیه شود.
 

وی با بیان اینکه از نقاط مثبت دولت فعلی دفاع می کنیم گفت: اما دفاع ما به این معنا نیست که از نقاط منفی دولت چشم‌پوشی کنیم برای مثال اتفاقاتی که در یکشنبه سیاه رخداد اظهارات نادرستی بود که باید در روند اجرایی کشور از آنان جلوگیری شود.


این کاندیدای احتمالی در پاسخ به سوالی مبنی بر انتقاد از ائتلاف 1+2 تصریح کرد: مهم‌ترین نقدی که به این ائتلاف داریم آن است که وقتی میان این افراد اختلافات گسترده‌ای است سیاست‌های مدیریتی و شیوه مدیریت وجود دارد چگونه است که آنان با یکدیگر ائتلاف می‌کنند و این امری است که ما معنای آن را نمی‌فهمیم و معتقدیم که باید اجازه دهیم که سیاست‌های مختلف برای مردم تبیین شده و مردم خود برنامه‌ای را که برای کشور بهتر باشد انتخاب کنند.


باقری لنکرانی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه انتقادپذیری را در دولت چگونه ارزیابی می‌کنید گفت: ارتباط گسسته‌ای میان مردم و منتقدان وجود دارد که برخی جریان‌های سیاسی این انتقاد را به منزله بی‌اخلاقی می‌دانند و برخی منتقدین را به دو دسته منتقدین منصف و غیرمنصف تقسیم‌بندی می‌کنند اما امری که باید همه به آن توجه داشته باشیم این است که انتقاد‌پذیری و نگاه منصفانه می‌تواند در امور اجرایی کشور موثر باشد.


کاندیدای احتمالی در پایان در تبیین عملکرد جبهه پایداری گفت: با توجه به تجربه‌ای که در وزارت بهداشت و درمان داشتیم تلاش داریم تا از کسانی که از تمامی نخبگان در کشور استفاده کنیم و این امری بود که در اردیبهشت 85 کلیپ خورده شد و با فعال شدن دبیرخانه از نظرات 900 نفر از اساتید و نظرات آنها برای تدوین برنامه‌ای برای پیشرفت کشور استفاده شد. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار