کد خبر:۲۳۵۳۰۳
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد:

یزد بیش از دو دهه قطب درمان ناباروری کشور است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با اشاره به فعالیت تخصصی یزد در زمینه طب و تولید مثل گفت: استان یزد 26 سال پیاپی قطب درمان ناباروری کشور است.
یزد بیش از دو دهه قطب درمان ناباروری کشور است

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، سیدجلیل میرمحمدی شب گذشته در افتتاحیه پنجمین کنگره بین المللی دانشجویی طب تولید مثل که به مدت سه روز در بیمارستان شهید صدوقی یزد در حال برگزاری است، با اشاره به توانمندی ها و پتانسیل های دانشگاه علوم پزشکی یزد تصریح کرد: امروزه استان یزد در بخش سلامت مرکز ریفرال کشور و به ویژه منطقه جنوب شرق کشور محسوب می شود.
 
وی با اشاره به ارتقای این دانشگاه به تیپ 1 (تراز اول) افزود: دانشگاه علوم پزشکی یزد اولین دانشگاه تاسیس شده پس از پیروزی انقلاب اسلامی است که به فرمان مقام معظم رهبری در زمان رئیس جمهوری و به همت شهید صدوقی تاسیس شده است و با تلاش های فروانی که در این راستا انجام شده به تیپ 1 ارتقا یافته است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد بیان داشت: این دانشگاه در بیش از 100 شاخص علمی و پژهشی از سوی وزارت بهداشت حائز رتبه برتر شد و امروز ما در زمینه پزشکی به جایی رسیده ایم که بیماران از بسیاری از کشورهای حوزه خلیج فارس برای درمان به کشور ما و حتی استان یزد سفر می کنند و استان یزد نیز در این راستا به جایگاهی رسیده است که توانسته تشخیص بسیاری از بیماری های تخصصی را خود انجام دهد، که این نیز افتخاری بزرگ برای ما و حتی کشور است.
 
میرمحمدی ادامه داد:  دانشگاه علوم پزشکی یزد اولین دانشگاه در کشور است که در زمینه علوم تولید مثل و ناباروری حرفی برای گفتن دارد و بیش از دو دهه است که توانسته قطب درمان ناباروری کشور را به خود اختصاص دهد.
 
وی در پایان با اشاره به جایگاه علمی ایران در کشور خاطرنشان کرد: کشور ایران همچنین در زمینه سلول های بنیادی جزو 10 کشور برتر دنیا است و در زمینه تولید کیت های آزمایشگاهی و تولید داروی های بیوتکنولوژی نیز توانسته است با تلاش های فراوان و تربیت متخصصان کارآمد و زبده جزو کشورهای برتر دنیا قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار