کد خبر:۲۳۵۶۰۲
برای اولین بار در جهان صورت گرفت؛

کسب مدال طلای مخترع مشهدی با اختراع دستگاه تصویربرداری قلب

مدال طلا و جایزه ویژه چهل‌ویکمین جشنواره علمی اختراعات ژنو برای اولین در جهان به برترین مخترع زن جهان برای ساخت دستگاه تصویربرداری قلب و عروق اعطا شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»از مشهد، زهرا علیزاده ثانی، متخصص فلوشیپ قلب و عروق و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ظهر امروز در جمع خبرنگاران در مرکز دانش و سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص اختراع دستگاه تصویربرداری قلب و عروق برای اولین در جهان تصریح کرد: اختراع این دستگاه با استفاده از روش های ریاضی و نرم افزاری می توان میزان تنگی عروق بیمار پیش بینی کرد.


وی افزود: قبل از ساخت این دستگاه روش استاندارد در رفع مشکل تنگی عروق ٰ عمل آنژیوگرافی بود که این یک عمل پر هزینه، پرخطر و تهاجمی بود؛ ولی از آنجا که جامعه علمی به سمت روش های کم خطر و کم هزینه پیش می رود، این دستگاه نیاز بیمار را به عمل آنژیوگرافی از بین می‌برد.


متخصص فلوشیپ قلب و عروق بیان داشت: در ساخت این دستگاه 15 میلیون تومان هزینه کردیم و حمایت علمی و فراهم کردن امکانات جهت آزمایش دستگاه نیز از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت پذیرفت.


علیزاده ثانی ادامه داد: این دستگاه پس از ثبت جهانی و رسیدن به مرحله انبوه سازی در بیمارستان ها، کلینک های سرپایی، اورژانس ها و حتی منازل برای بیماران قلبی مورد استفاده قرار می گیرد.


وی با بیان اینکه این دستگاه از اطمینان و دقت زیادی برخوردار است، تصریح کرد: این دستگاه روی 303 بیمار آزمایش شد و در حال ثبت اختراع به صورت جهانی هستیم.


این مخترع با اشاره به اینکه جشنواره بین المللی اختراعات ژنو از معتبرترین و قدیمی ترین جشنواره ها در زمینه ثبت اختراعات است، بیان داشت: 45 کشور دنیا با حضور 2000 مخترع در همایش شرکت داشتند و 36 اختراع از کشورمان ارائه شد که به اختراع بنده مدال طلا و جایزه ویژه جشنواره تعلق گرفت.


علیزاده ثانی افزود: مدال طلایی که به واسطه تایید هیئت داوران از اختراع خود کسب کرده ام را به آستان مقدس حضرت رضا(ع) و مدال طلای همایش را به زلزله زدگان کشورمان تقدیم می‌کنیم.


وی جمع آوری اطلاعات به صورت دستی را از جمله مشکلات خود در اختراع این دستگاه دانست و خاطرنشان کرد: ثبت جهانی اختراع که هزینه زیادی را می طلبد و نیز مراقبت از اینکه کشورهای دیگر از آن کپی برداری نکنند از جمله مشکلات پیش رو است که اگر سازمانی حمایت خود را در رفع این نوع مشکلات داشته باشد کار ثبت و در نتیجه رسیدن به تولید انبوه راحت‌تر صورت می‌پذیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار