کد خبر:۲۳۵۶۷۶
معاون دانشجویی وزیر بهداشت:

دانشکده جدید طب سنتی در گلستان راه‌اندازی می‌شود

معاون دانشجویی وزیر بهداشت از راه‌اندازی دانشکده جدید طب سنتی در گلستان خبر داد و گفت: هشت دانشکده طب سنتی در کشور وجود دارد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، حسین آیتی روز گذشته در مراسم تودیع و معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گلستان که در تالار اجتماعات سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد، با اشاره به راه اندازی دانشکده جدید طب سنتی در گلستان اظهار داشت: هشت دانشکده طب سنتی در کشور وجود دارد و 10 دانشکده دیگر نیز در لیست انتظار برای راه‌اندازی قرار دارند.

 

وی افزود: طب سنتی یک میراث گرانبهاست که هر ایرانی وظیفه دارد از آن مراقبت کند؛ چرا که عمده دستورات آن بر مبنای پیشگیری است.

 

معاون دانشجویی و فرهنگی وزیر بهداشت تصریح کرد: طب سنتی گوهر گرانبهایی است که در اختیار کشور ما بوده و مورد بی‎توجهی قرار گرفته است؛ با وجود اینکه سایر کشورها از آن استفاده کردند.

 

آیتی بیان کرد: برخی کتب دانشمندان مسلمان به عنوان مرجع در سایر کشورهای جهان مورد استفاده قرار گرفته است.

 

وی با بیان اینکه طرح پزشک خانواده در دستور قانون پنجم توسعه است، ادامه داد: گام‎های مثبتی در این زمینه برداشته شده است.

 

معاون دانشجویی و فرهنگی وزیر بهداشت و درمان پزشکی افزود: در استان گلستان نیز فعالیت‎های خوبی در راستای طرح پزشک خانواده انجام شده که امیدواریم سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی گلستان این الزام قانونی را با قوت و قدرت بیشتری پیش ببرند.

 

آیتی با بیان اینکه حدود وظایف وزارت بهداشت بسیار وسیع و گسترده است، خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت و درمان یک وزارتخانه تلفیقی و ترکیبی است که کار چند وزارتخانه هم عرض به مدد روسای دانشگاه علوم پزشکی را انجام می دهد. 

 

وی گفت: بهداشت موضوع گسترده‎ای برای تمام جوامع جهانی و کشورهای قدرتمند و ثروتمند دنیاست که با چالش مواجهند و از کوچکترین روستاهای کشور تا شهرهای بزرگ وظایفی وجود دارد.

 

 معاون دانشجویی و فرهنگی وزیر بهداشت، درمان پزشکی و آموزش پزشکی تولید دارو، تامین مواد اولیه، واردات دارو و آموزش کادر پزشکی را از جمله وظایف مهم این وزارتخانه برشمرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار