کد خبر:۲۳۵۶۸۷

امنیت وبگردی خود را با HTTPS تضمین کنید

با HTTPS فرایند تبادل اطلاعات میان کاربر و یک وب‌سایت یا سرویس آنلاین، محرمانه باقی می‌ماند و چون روی این پروتکل امن، مرورگر کاربر دائما در حال تایید هویت و چک کردن وضعیت وب‌سرور است، راهی برای نفوذ هکرها و قرار گرفتن آنها در میانه مسیر ارتباطی باقی نمی‌ماند.
به گزارش خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، با HTTPS فرایند تبادل اطلاعات میان کاربر و یک وب‌سایت یا سرویس آنلاین، محرمانه باقی می‌ماند و چون روی این پروتکل امن، مرورگر کاربر دائما در حال تایید هویت و چک کردن وضعیت وب‌سرور است، راهی برای نفوذ هکرها و قرار گرفتن آنها در میانه مسیر ارتباطی باقی نمی‌ماند.


اکثر سرویس‌های بانکی و مالی آنلاین، به‌صورت پیش‌فرض از HTTPS استفاده می‌کنند، اما هنوز برای بسیاری از وب‌سایت‌ها این امکان فعال نشده و این همان ضعفی است که  همواره کاربران اینترنت را تهدید می‌کند و به‌طور چشم‌گیری ضریب آسیب‌پذیری امنیتی ارتباطات آنلاین شما افزایش می‌دهد.
 
HTTPS

اما نکته اساسی اینجاست که برای استفاده از پروتکل امنیتی‌در بسیاری از سایت‌ها مثل  جی‌میل، فیس‌بوک یا هر سرویس دیگری که  HTTPSبه‌صورت پیش فرض روی آن‌ها فعال نیست، باید با مراجعه به تنظیمات آن را فعال کنید.

HTTPS چیست و چه مزایایی نسبت به HTTP دارد؟
HTTP  یا پروتکل انتقال هایپرتکست (Hyper Text Transfer protocol)، اگرچه توسط اکثر سایت‌های موجود در دنیا استفاده می‌شود، اما پروتکل امنی نیست.
 
راه فهمیدن این که اتصال شما به یک وب‌سایت از طریق HTTPS  برقرار شده است یا نه، نگاه به آدرس بار مرورگر است. صرف‌نظر از این‌که از فایرفاکس استفاده می‌کنید، یا گوگل ‌کروم یا حتی اینترنت اکسپلورر (که ناامن‌ترین مرورگر جهان است) با نگاه به آدرس بار خواهید دید که آدرس یک وب‌سایت مشخص باHTTP  شروع می‌شود یا HTTPS.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار