به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» محمدرضا عارف کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری در کنفرانس خبری که امروز عصر در دانشگاه شریف برگزار شد در راستای انتخابات به بیان دیدگاههایش پرداخت و گفت: جنبش دانشجویی در سالهای اخیر در وضعیت غیر منطقی پیش رفته است شاهد رکود فعالیتهای فرهنگی هستیم و مسئولیتپذیری دانشجویان به حداقل ممکن رسیده است.
وی در ادامه افزود: شکاف میان نسل اول و این نسل بسیار محسوس است زیرا دانشجوی امروز بسیار محافظهکارتر شده است البته این مسئله به دلیل این است که دانشجویان برای حداقل مطالباتشان با مشکلات جدی روبهرو هستند.
وی با بیان اینکه چرا جنبش دانشجویی به وضعیت کنونی رسیده و باید در فضای غیرسیاسی نقد و بررسی شود گفت: نگاه انقلاب و ما به دانشجو ماهیتا سیاسی است زیرا انقلاب دانشجو را سیاسی میداند.
این کاندیدای احتمالی ادامه داد: صفت سیاسی به رویداد مهم امسال یعنی انتخابات و مسائل پیرامون آن میپردازد باید توجه داشت که کلیه امور کشور به اتکا آرا مردم و نشانه تبلور حضور آنان و ایجاد حماسه است.
وی بابیان اینکه در شرایطی هستیم که زخم حوادث 88 جامعه را آزار میدهد، خاطرنشان کرد: نمیتوان در گذشته متوقف شد باید با امید به آینده درخشان انتخاباتی را داشته باشیم که مسائل گذشته را جبران کند زیرا در ایران وقتی یک گروه به پیروزی میرسد شروع به تسویه حساب باگروههای دیگر میکند همچنین به جای استفاده از افراد با تجربه از طیفهای مختلف بعضا از افراد کم تجربه و مسئله دار استفاده میکنند که از جمله ثمرات آن به اختلاص سه میلیاردی اشاره کنیم.
این کاندیدای احتمالی در ادامه با اشاره به عدم استفاده از وعده های توخالی و غیرعملی گفت: برخی از این وعدهها حتی با امنیت ملی نیز ناسازگار است باید توجه داشت که فردی که اداره امور کشور را در دست می گیرد دارای تجربه مدیریتی باشد تا بتواند بر اجماع علیه ما غلبه کرده همچنین مشکلات اقتصادی را اصلاح کند.
وی در ادامه افزود: عزت و مصلحت مردم باید مهمترین دغدغه رئیس جمهور باشد باید توجه داشت که ما حق توزیع کردن فقر در میان مردم را نداریم همچنین رئیس جمهور باید ظرفیت اقدامات فراجناحی را داشته باشد.
عارف خاطرنشان کرد: باید فردی به میدان بیاید که توانایی خلق حماسه سیاسی و ایجاد رقابت در صحنه انتخابات و رفاقت در صحنه کشور را داشته باشد.
معاون اول دولت اصلاحات با اشاره به آیندهسازان ودانشجویان ابراز داشت آیا فضای سکوت، ناامیدی میتواند بار اراده کشور را در دانشگاهها به دوش بکشد باید توجه داشت که حماسه سیاسی در دانشگاهها احیای و تقویت تشکلهای تأثیرگذار به جای تأثیرپذیر است گفت: حماسه این است که دیگر دانشجوی ما ستاره دار نشود اگر ستارهدار شد ستاره افتخار و لیاقت در سطح علمی و سیاسی باشد.