رئیس جمعیت هلال احمر ایران در نخستین روز از هشتمین کنفرانس بین المللی منا، با رئیس جمعیت های هلال احمر سوریه، اردن و پاکستان دیدار کرد.
به گزارش گروه علمی« خبرگزاری دانشجو»، ابوالحسن فقیه با تاکید بر ادامه همکاری های هلال احمر ایران برای ارسال کمک های غذایی و دارویی به جنگ زدگان و آوارگان سوری، خواهان اتحاد بیشتر جمعیت های هلال احمر و صلیب سرخ در راستای رسیدن به اهداف بشردوستانه شد.
رئیس جمعیت هلال احمر سوریه با تقدیر از کمک های اهدایی هلال احمر ایران و همکاری های مختلف این جمعیت در زمینه درمانی و بهداشتی گفت: ایران و عراق بیشترین کمک ها را برای مردم ما ارسال کرده اند و سایر کشورهای عربی هیچ گونه همکاری با هلال احمر سوریه نداشته اند.
عبدالرحمان العطار افزود: بیشترین نیاز هلال احمر کشور ما در حال حاضر تجهیزات پزشکی است که تا حدودی در درمان مردم جنگ زده ما را با مشکل مواجه کرده است.
رئیس جمعیت هلال احمر ایران نیز با تاکید بر ادامه کمک های بشردوستانه به مردم سوریه، گفت: ما همیشه در کنار مردم و هلال احمر سوریه حضور خواهیم داشت و آماده هستیم همه تجهیزات مورد نظر آنها را در کوتاه ترین زمان به منطقه ارسال کنیم.
فقیه در ادامه با ابراز امیدواری از ادامه یافتن تعاملات ما بین دوجمعیت، تصریح کرد: اتحاد بین مردم و دولت دو کشور، باعث نزدیکی جمعیت های هلال احمر نیز شده و پیوند ناگسستنی بین ما ایجاد کرده است.
در دیدار ظهر امروز نیز رئیس جمعیت هلال احمر اردن با ابراز خرسندی از میزبانی بی نظیر هلال احمر ایران در هشتمین کنفرانس منا، گفت: کمک های بشردوستانه جمعیت ایران به آوارگان سوری در اردن تا به امروز ادامه داشته و ما خواستار استمرار ارسال این محموله ها هستیم.
رئیس جمعیت هلال احمر ایران نیز در پاسخ به درخواست الحدید، گفت: کمک به آوارگان سوری یک وظیفه انسانی است و جمعیت ایران مانند سابق بدون هیچگونه تغییر در برنامه، کمک های ارسالی خود را ادامه خواهد داد.
در آخرین دیدار رئیس جمعیت هلال احمر در نخستین روز ازهشتمین کنفرانس بین المللی منا، رئیس هلال احمر پاکستان خواستار تسریع در روند احداث مرکز درمانی در این کشور شد.
محمد نوازخان با قدردانی از همکاری هلال احمر ایران در حوادث مهم این کشور چون سیل سال 2010 و زلزله اخیر به وقوع پیوسته، گفت: طبق تفاهم نامه منعقد شده در زمان رئیس سابق جمعیت پاکستان، قرار بر احداث یک مرکز درمانی و یا بیمارستان صورت گرفته بود که این موضوع تا به امروز به دلایل مشکلت مختلف در کشور ما به تعویق افتاده است.
ابوالحسن فقیه با اشاره به مشترکات فرهنگی و دینی دو ملت ایران و پاکستان گفت: هلال احمر ایران همواره در کنار مردم و جمعیت ملی پاکستان حضور خواهد داشت و در همین راستا پیشنهاد من این است که برای تسهیل در روند اجرای پروژه تعیین شده، به مفاد تفاهم نامه منعقده الحاقیه جدید صورت بگیرد.
وی تصریح کرد: با گذشت دو سال از امضای این تفاهم نامه امیدوارهستم با این روش، هر چه زودتر شاهد رفع موانع و آغاز اجرای پروژه درمانی در کشور پاکستان باشیم.