نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: مقرر شده که از دو ائتلاف 3 و 5 نفره دو نفر به عنوان نماینده نهایی معرفی شده و این افراد را تا 15اردیبهشت معرفی کنیم.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» منوچهر متکی کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری که امروز در نشست خبری که در دانشگاه پردیس تهران در دانشکده علوم و حدیث شد با بیان اینکه بیشتر از کاندیداهای ریاست جمهوری جوانب امر را سنجیده است گفت: با توجه به تجربههای که در سوابق کاری خود کسب کردهام تصورم بر این است که اشراف خوبی بر مسائل کشور دارم که میتواند برای اداره کشور مفید باشد.
وزیر سابق خارجه با اشاره به تعدد کاندیدهای احتمالی اصولگرایان اظهار داشت: هر جریان سیاسی که از کاندیداهای زیادی برخوردار باشد در صدد ائتلاف برمیآید که جریان اصولگرا نیز با توجه به این امر و برای موفقیت در عرصه رقابت تصمیم گرفت دو کاندیدای مشخص را از دو ائتلاف با گفتمان اصولگرا معرفی کند.
متکی ادامه داد: براساس توافقات نانوشته و دیدارهای که صورت گرفت مقرر شده است که از دو ائتلاف 3 و 5 نفره دو نفر به عنوان نماینده نهایی معرفی شده و این افراد را تا 15 اردیبهشت معرفی کنیم که مسلما انتخاب نهایی به مقبولیت و توانایی کاندیدای اصلح بستگی دارد.
وی با بیان این امر که علاوه بر صلاحیت باید تأثیر آرای مردم نیز در نظر گرفته شود خاطرنشان کرد: هاشمی گمان می کرد در دوره خود خوب کار کرده و علاقهمند بود که برای دوره بعد نیز انتخاب شود یا خاتمی گمان میکرد که اگر در آن دوره فردی از جریان فکری او انتخاب شود به صلاح کشور است اما روند ادامه انتخابات در کشور نشان داد که مردم صلاحیت امور خود را میدانند و بنابراین امر میتوانیم انتخابات در ایران را دارای آزادی بالایی در جوانب سیاسی بدانیم.
متکی با بیان اینکه ائتلاف باید بر مبنای قابل پذیرش بین اعضای ائتلاف باشد خاطرنشان کرد: ما پنج نفر ائتلاف کردیم و مکانیزم آن را نیز خود تعیین کردهایم و تا زمان مقرر با توجه به نتیجه گیری که از نظرسنجیها و برآوردها و تحلیلهای خود به دست میآوریم یک نفر را بهعنوان نماینده اتئلاف خود معرفی کنیم.
این کاندیدای احتمالی در ادامه این نشست در پاسخ به سوالات دانشجویان برای شناخت مشکلات و راهکارهای برای حل این مشکلات اظهار داشت: فقدان سازوکار حزبی یکی از مشکلاتی است که باید برای آن فکر شود که این امر موجب میشود افراد مختلف بدون شناسه دقیق و برنامه مشخص و مواضع معین در انتخابات و در عرصه سیاسی وارد شوند؛ آنچه 22 بهمن 57 با 15 خرداد 42 مرتبط میسازد حضور گسترده مردم بود که توانست کشور را به پیروزی برساند و این نقش حضور مردم امری است که باید به آن توجه جدی کرد.
وزیر سابق خارجه با بیان اینکه بررسی مسائل اجتماعی مانند کاهش مفاسد اجتماعی، کاهش طلاق و از این دست مشکلات نیازمند ایجاد تعاملی سازنده با جوانان است اظهار داشت: برای اینکه این مسائل را حل کنیم باید با جوانان صحبت کرده و از آنان کمک بگیریم چرا که مخاطب اصلی این امر آنان هستند؛ وزیر علوم تا زمانی که در تصمیمات خود با دانشجویان که مخاطب اصلی او هستند مشورت نکند نمیتواند به تعاملی منطقی مبتنی بر تبادل نظر برسد.
این کاندیدای احتمالی با بیان اینکه مدیریت کشور از محورهای اصلی کشور است اظهار داشت: دولت باید به دنبال راهکارهای باشد که بهترین مدل را برای کشور ارائه کند چرا که دولت مسئول تأمین معیشت مردم است و اگر در این مدت به جای رسیدگی به این امور به امور فرعی برسد از این مسئولیت عدول کرده و جایگاه خود را از دست میدهد.
متکی با اشاره به فرامین رهبری انقلاب که این دهه را دهه پیشرفت و عدالت نامگذاری کردهاند گفت: در فرمایش ایشان پیشرفت بر عدالت مقدم است و من معتقدم که در دولتهای گذشته بهای لازم به تولید داده نشده است و ما نتوانستهایم حمایت کاملی را از تولیدکنندگان انجام دهیم که این امر به دلیل استفاده نکردن از افراد موفق در جهان در این زمینه است.
وی با بیان اینکه الگوی مدیریتی باید از مدیریت اسلامی ایرانی اقتباس کند اظهار داشت: استفاده ما از الگوی اسلامی ایرانی برای پیشرفت کشور تضادی با استفاده از تجارب الگوهای اقتصادی موفق در جهان ندارد چرا که آن دولتها نیز به دنبال پیشرفت کشور خود هستند اما امری که ما باید به آن توجه کنیم آن است که این الگوها را با توجه به گفتمان کشورمان به همراه با توجه به اصل عدالت در کشور انجام دهیم.