کد خبر:۲۳۵۹۸۳
آل‌اسحاق در نشست دانشجویی دانشگاه تهران:

چرا یک جریان تاریخی مانند هولوکاست را باید از نو بیان کنیم؟

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت:‌ حرف‌هایی که برای ما فایده ندارد چرا باید مطرح شود؟ چرا یک جریان تاریخی مانند هولوکاست را باید از نو بیان کنیم؟
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، یحیی آل‌اسحاق کاندیدای ریاست جمهوری در نشست انتخاباتی خود با موضوع مردم انتخابات سیاست خارجی و آینده که با حضور دانشجویان برگزار شد گفت:‌ برای این انقلاب کردیم تا بگوییم ایران از نظام سلطه بیرون آمده است اما نمی‌توانیم به اهداف سیاسی و آرمانی برسیم تا زمانی با جهان ارتباط نداشته باشیم چرا باید از دنیا کنار کشید آیا کنار کشیدن از جهان برای ما قدرت می‌آورد؟
 
وی در ادامه افزود:‌ زمانی دنیا ما را به حساب نمی‌آورد اما امروزه این گونه نیست به گونه‌ای که حتی در محاسبات جهانی ساختار نظرات ایران هستند.
 
آل‌اسحاق با بیان اینکه باید تعامل و گفت‌وگو بر پایه عزت حکمت مصلحت را با جهان حفظ کنیم درباره سه چالش اساسی موجود در کشور ابراز داشت: امنیت هسته‌ای امنیت منطقه‌ای امنیت انرژی از چالش‌های جدی پیش روی ما هستند اما باید توجه داشته که در همه زمینه‌ها تعامل با دنیا امکان پذیر است به شرط اینکه دنیا و آمریکا بداند تنها این کشور نیست که نهی می‌کند.
 
وی بابیان اینکه دولت آینده باید در چارچوب منافع ملی زمینه‌سازی کند ادامه داد: اینکه فکر کنیم سیاستی را در پیش بگیریم که کاملا بی‌هزینه باشد امکان پذیر نیست باید یا اقتصاد یا آرمان را انتخاب کنیم و اینکه حاضریم کدامیک را فدای دیگری کنیم.
 
آل‌اسحاق خاطر نشان کرد:‌ نقطه بهینه در دولت آینده اولویت سیاست خارجی و آرمان‌ها ما است همچنین هنر دولت باید کاهش آسیب، پیدا کردن راه حل و ممانعت از ایجاد هزینه بی‌جهت برای کشور است و در این راستا به نظام تدبیر نیازمندیم.
 
راه حل استفاده از انرژی هسته‌ای اعتمادسازی است
 
وی در ادامه با بیان اینکه انرژی هسته‌ای چالش اساسی است ابراز داشت:‌ کلیات طرح استفاده از انرژی صلح آمیز هسته‌ای تمام شده است اما غرب فقط بهانه‌گیری می‌کند اما دلیل این رفتار را از تولید سلاح هسته‌ای توسط ایران می‌دانند اگر واقعا هم اینگونه باشد ما که بارها گفته‌ایم و علاوه بر اینکه محدودیت‌های حقوقی برای ما وجود دارد این مسئله از جهت شرعی هم امکان پذیر نیست و در این رابطه مانیازمند اعتمادسازی هستیم.
 
کاندیدای ریاست جمهوری در ادامه خاطر نشان کرد: تمام نگرانی غرب این است که بهار عربی تحت تاثیر ایران قرار بگیرد زیرا منطقه خاورمیانه شیشه عمر دنیا است یعنی این منطقه در دست هر فردی قرار بگیرد دنیا در دست اوست.
 
آل‌اسحاق با بیان اینکه سیاست ما درباره مسائل منطقه حزب الله، سوریه، فلسطین، عراق کاملا شفاف و روشن است درباره حوزه امنیت منطقه‌ای گفت: ما امروزه در حوزه ضعف نیستیم و باید تلاش کنیم تا با توان بالقوه، بالفعل،‌ امید و آرمان ها به شرط تدبیر مناسب منافع خود را حفظ کنیم.
 
این کاندیدای ریاست جمهوری ادامه داد: حوزه روابط مردم با دولت اقتدار ما را حفظ می‌کند که یکی از نمودهای آن انتخابات است و برای حضور تمام مردم تدابیر مدیریتی لازم است و باید در داخل فضاسازی کنیم همچنین تلاش کنیم تا کشور را به مدادرنگی تبدیل نکنیم.
 
آل‌اسحاق با اشاره به سخنی از امام مبنی بر اینکه کارها باید به دو قسمت تقسیم شود اول کارهایی که باید انجام شود دوم کارهایی که نباید انجام شود خاطر نشان کرد:‌ نظام باید فتنه‌گر، سلطه‌طلب و غیره را کنار بگذارد و افرادی که اسلام، انقلاب، خط رهبری و خط امام را قبول دارند وارد عرصه شوند و سپس باید مدیریت و توانایی افراد سنجیده شود.
 
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه نقاط ضعف روابط دولت اصولگرا چه بود خاطر نشان کرد:‌ آنچه که در این دولت قابل توجه است این است که از موضع قدرت وارد شدیم اما ایراد مسئله آن بود که حرف‌هایی که برای ما فایده ‌ی ندارد چرا باید مطرح شود چرا یک جریان تاریخی مانند هولوکاست را باید از نو بیان کنیم باید توجه داشت که وظیفه دولت تشنج‌زایی نیست بلکه تعامل‌گرایی است.
 
وی درباره راهکار عملیاتی برای ایجاد وحدت گفت:‌ قطعا اختلاف شیعه و سنی به نفع هیچ کس نیست انگلیسی‌ها در طول تاریخ هر دو طرف را تحریک می‌کردند اما این اختلافات اسلام را متضرر می‌کند همچنین بعداز انقلاب اسلامی از جمله سیاست‌های استکباری این بود که با ایجاد طالبان القاعده درصدد خلق جریانی همزاد جمهوری اسلامی بود که این گروه‌ها کارهای مختلف تروریستی را در کشورهای مانند لیبی انجام دادند.
 
وی در ادامه افزود:‌ ایران در حال ایجاد خط شیعی میان برخی کشورها از جمله عراق، فلسطین و لبنان بوده که این جریان برای آنان خطرناک است و آنان از این مسئله احساس خطر کردند زیرا دریافتند که تنها جریانی که می‌تواند آنان را مهار کند شیعه است.
 
این نامزد انختابات ریاست جمهوری ادامه داد: ما کشور متوسطی هستیم و باید برای حفظ منافع با کشورهای جهان تعامل داشته باشیم.
 
وی در پایان درباره برقراری ارتباط با آمریکا گفت:‌ اگر آمریکا دست از دشمنی‌اش بردارد حتما مذاکره می‌کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار