کد خبر:۲۳۶۰۹۵
معاون طب سنتی وزارت بهداشت خبر داد:
بازآموزی متخصصان در طب سنتی
معاون طب سنتی وزارت بهداشت گفت: وزیر بهداشت بازآموزی برای متخصصان در طب سنتی را در دستور کار قرار داده است.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، محمود خدادوست با اشاره به در دستور کار قرار گرفتن بازآموزی متخصصان در طب سنتی، درباره دیگر برنامه های این معاونت گفت: در حال حاضر هفت دانشکده طب سنتی در کشور داریم که توسعه این دانشکده ها در سراسر کشور یکی از برنامه های ما در وزارت بهداشت است.
وی با بیان اینکه در اجرای طب سنتی نباید افراط و تفریط کنیم، افزود: در مراکز تحقیقاتی، مطالعاتی که لازم است، باید در این حوزه انجام شود و تحقیقاتی که به اثربخشی آن یقین داریم را باید اجرایی کنیم.
معاون طب سنتی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه طب سنتی یک رویکرد جهانی است که ما نباید از آن غافل باشیم، ادامه داد: با توجه به اقبال مردم به این طب، خدمات خود را به مردم، بخصوص در مراکزی که تشکیلات مستقلی دارند، اختصاص داده ایم.
خدادوست یادآور شد: با مصوبه شورای انقلاب فرهنگی، دو واحد طب سنتی در دانشگاه های علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی به طور اختیاری گنجانده شده بود؛ همچنین پیشنهاد این درس به رشته های مختلف پزشکی داده شده است.
وی درباره حضور عطاری ها در کشور گفت: عطاری ها برای احیای طب سنتی موفق عمل کرده اند؛ به همین دلیل برای حذف برخی افراد در این حوزه لازم است که آنها را ساماندهی کنیم.
محمود خدادوست کمتر از ده روز است که به سمت معاونت طب سنتی وزارت بهداشت منصوب شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.