معيار انجمن اسلامي دانشجويان براي انتخابات از انديشه امام (ره) نشات مي‌گيرد
کد خبر:۲۳۶۱۱
ولي پور در گفت‌وگو با «شبكه خبر دانشجو»:

معيار انجمن اسلامي دانشجويان براي انتخابات از انديشه امام (ره) نشات مي‌گيرد

دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اصفهان با تاكيد بر اينكه اين تشكل نسبت به هيچ حزب يا گروهي موضع‌گيري نمي‌كند، گفت: معيار انجمن اسلامي دانشجويان در عرصه انتخابات از آرمان‌ها و انديشه امام (ره) نشات مي‌گيرد.

محمد ولي پور در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اينكه طبق بررسي هاي انجام شده در فضاي فعلي انتخاباتي كشور جهت گيري اكثر كانديداها برخلاف دوره هاي گذشته بيشتر به سمت اصولگرايان است، اظهار داشت: با توجه به اينكه احمدي نژاد ليدر گروه اصولگرايان به حساب مي آيد، برخي احزاب و گروه ها قصد دارند با خراب كردن راي وي، نتيجه انتخابات را به گونه اي ديگر رقم بزنند.

اين فعال دانشجويي با بيان اينكه خيلي از افراد در خصوص اينكه چرا موضع انجمن اسلامي دانشجويان نسبت به دعوت يا عدم دعوت ميرحسين موسوي مشخص نيست، نسبت به ما موضع مي گيرند، تصريح كرد: هر چند كه برخي احزاب و گروه هاي خاص از ميرحسين موسوي حمايت كردند، اما هنوز خود ميرحسين مشخص نكرده كه از جانب چه حزب و گروهي به ميدان آ‌مده است.

دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اصفهان با ابراز تاسف از اينكه پيش بيني مي شود فضاي حاكم بر دانشگاه ها تا آخر انتخابات فضايي سرد و بي روح باشد، ادامه داد: هرچند كه از سوي دولت احمدي نژاد و بر اساس مصوبه وزارت علوم اعلام شده كه فضاي دانشگاه ها براي فعاليت كانديداها باز باشد، اما به خاطر بروكراسي هاي اداري اين فضا همچنان سرد است.

ولي پور حذف جريانات راديكالي در دانشگاه ها را يكي ديگر از اين دلايل عنوان كرد و افزود: در حال حاضر جريانات خيلي متشنج به معناي جنبش دانشجويي در دانشگاه ها حضور ندارند و چون تشكل ها در مقابل خود رقيبي نمي بينند، بنابراين سعي در پر رنگ كردن فعاليت خود ندارند.

وي در توصيه به تشكل هاي دانشجويي در عرصه انتخابات خاطرنشان كرد:‌ تشكل هاي دانشجويي به جاي جبهه گيري و درگيري با خط مشي سياسي به دنبال آرمان اصلي خود و افزايش مشاركت عمومي در عرصه انتخابات باشند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار