دبیر اولین کنگره بینالمللی تصویربرداری غیرتهاجمی قلب و عروق از پذیرش روزانه 10 بیمار قلبی به روش MRI از مهر ماه امسال در مشهد خبر داد.
زهرا علیزاده ثانی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در حاشیه اولین کنگره بین المللی تصویربرداری غیرتهاجمی قلب و عروق با اشاره به افتتاح مرکز آموزشی فلوشیپ MRI قلب و عروق و پذیرش 9 نفر از اساتید با تخصص های قلب و رادیولوژی در این مرکز تصریح کرد: در حال حاضر به دلیل دقت کار در بحث آموزش بیشترین وقت خود را گذاشتهایم و در شهریورماه امسال اولین فارغ التحصیلان دوره فلوشیپ را خواهیم داشت.
وی افزود: به محض آموزش کامل پذیرش شدگان در مرکز آموزشی فلوشیپ و فارغ التحصیل شدن آنان از مهرماه امسال، پذیرش روزانه 10 بیمار قلبی را به روش MRI خواهیم داشت.
دبیر اولین کنگره بینالمللی تصویربرداری غیرتهاجمی قلب و عروق بیان داشت: با گسترش مراکز آموزشی در کشور و با بازآموزی تعداد بیشتری از افراد و با رایزنی صورت گرفته با دانشگاه ها و وزارت بهداشت در نظر داریم سالانه پذیرش دو تا سه فلوشیپ را داشته باشیم تا تعداد بیماران قلبی بیشتری را با این روش مداوا کنیم.
علیزاده ثانی ادامه داد: این روش کاملا غیر تهاجمی و ایمن است و در تصویربرداری محدودیت ندارد و همچنین کاربرد بسیار بالا در تشخیص بیماری در بزرگسالان و اطفال دارد و به دلیل داشتن این ویژگی ها این روش در چهار سال اخیر رشد بسیار زیادی در جهان داشته است و پیش بینی می شود در سال 2020 جایگزین بسیاری از رشته های تصویربرداری شود.
وی بیان داشت: کشورهای همسایه از جمله افغانستان درخواست فعال کردن مراکز آموزشی فلوشیپ قلب و عروق را از ما داشته است تا رشته های مرتبط با تصویربرداری را در آنجا فعال کنیم و طبق رایزنی های صورت گرفته قول همکاری های بین کشوری و بین دانشگاه هایی جهت فعال شدن مراکز در آنجا را دادهایم؛ ولی قبل از همه این ها باید چنین مرکزی نیز در تهران فعال شود.
دبیر اولین کنگره بینالمللی تصویربرداری غیرتهاجمی قلب و عروق با توجه به اینکه تجهیزات و دستگاه ها از خارج تهیه می شود و هزینه بسیار بالایی دارد، گفت: اولا در تامین تجهیزات نیازمند اسپانسر هستیم و ثانیا بیمه ها باید بیماران را حمایت کنند تا بتوانند از خدمات این تجهیزات استفاده کنند.
علیزاده ثانی در پایانت خاطرنشان کرد: با توجه به مدت زمان اندک در فراخوان این کنگره، با استقبال زیادی از علاقمندان روبه رو شدیم و 70 مقاله با موضوعاتی از جمله اکوکاردیوگرافی پیشرفته، M.R.I قلب و عروق، سی تی اسکن قلب و عروق و اسکن هسته ای ارسال که 32 مورد آن پذیرفته شد.