دانشگاه ها بسته هاي وارداتي علوم انساني را تدريس مي كنند
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، مهدي عباسي مهر ادامه داد: امروزه متاسفانه خيلي ها از لفظ اسلامي شدن براي منافع شخصي و حزبي خودشان استفاده کرده و اين لفظ را مورد آماج خود قرار داده و به شدت افکار عمومي را بر عليه آن مي شورانند؛ اما آنچه که لازمه مجموعه هاي دانشجويي و مجموعه هايي که به نوعي مرتبط با دانشگاه هستند اين است که به طور کامل تشريح کنند منظور از اسلامي شدن دانشگاه ها چيست.
وي افزود: دانشگاه و علوم موجود در آن بايد در جهت پيشبرد اهداف اسلام ناب باشد، منظور اکثر علما در مورد اسلامي شدن اين است، طبيعي است که علوم غربي به شدت به سمت سکولاريزه کردن جامعه پيش مي روند و به نوعي مي شود گفت مي خواهند جامعه فاصله بگيرد از دين و وحدانيت، اين بحث البته با نفس علم در تضاد است، چرا که جامعه شناسان و دانشمندان و کلا افرادي که سري در پژوهش دارند در بحث توليد علم روز به روز به خدا نزديک مي شوند و ماهيت فعاليتشان رنگ و بوي خدا و دين مي گيرد.
عباسي مهر در تشريح اين مطلب افزود: امروزه علوم انساني بصورت بسته هاي کاملا وارداتي در دانشگاه در حال تدريس است و هيچ سر و سري با روحيه ايراني اسلامي ما ندارد و بطور بسيار فاجعه آميزي شکافي بين نسل امروزي و نسل هاي گذشته ايجاد کرده است، وقتي حرف از اسلامي شدن دانشگاه ها به ميان مي آيد اين است که علوم انساني ما در راستاي پيشبرد اهداف والاي انقلاب اسلامي و اسلام حقيقي گام بردارد و باعث بشود که خلقيات ما ، رفتار ما، عملکردهاي ما در اجتماع همگي تاثير بگيرد از روحيه اسلامي و به نوعي مي شود گفت فرهنگ اسلامي. چرا که شاکله اصلي بحث فرهنگ ما برمي گردد به علوم انساني و مولدهاي علوم انساني که امروزه حوزه ها و دانشگاهها هستند.
دبير تشکيلات دفتر تحکيم وحدت گفت: حوزه ها بر پايه بافت سنتي خودشان داراي اهداف بسيار مؤثري هستند ولي از لحاظ نرم افزار دچار مشکلند و از سوي ديگر دانشگاه ها که شايد نرم افزار خوبي داشته باشند ولي از لحاظ اهداف داراي مشکل عديده اند./انتهاي پيام/