به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، قرار است این اظهارنظرها در قالب کتابی به نام عصر جدید دیجیتال، شکلدهی مجدد آینده مردم، ملتها و جهان تجارت منتشر شود.
اشمیث معتقد است در آینده والدین باید دخالت بیشتری در فعالیتهای اینترنتی فرزندانشان داشته باشند تا حریم شخصی و اطلاعات خصوصی خانوادهها به خطر نیفتد. به اعتقاد وی از آنجا که سرعت زندگی آنلاین بسیار بالا و بیشتر از سرعت بلوغ جسمی است والدین برای مقابله با خطرات سایبری باید به کمک کودکانشان بشتابند.
وی همچنین پیش بینی کرده که تلفنهای همراه نحوه دسترسی و استفاده از اطلاعات را به خصوص در کشورهای در حال توسعه متحول میکنند. هم اکنون 650 میلیون نفر در سراسر آفریقا و 3 میلیارد نفر در کل آسیا از تلفن همراه استفاده میکنند و در آینده عرضه گوشیهای هوشمند با قیمت کمتر از 20 دلار استفاده از خدمات ارزش افزوده از این طریق را بیشتر میکند.
برآورد اریک اشمیث نشان میدهد که در سال 2020 کل جهان با استفاده از تلفن همراه آنلاین میشود.
نکته دیگر به خطر افتادن کسب و کار شبکههای خبری است که نمیتوانند با منابع تولید و انتشار خبر آنی مانند توییتر رقابت کنند. در آینده هر کسی میتواند اطلاعات و اخبار را به طور آنی تولید و مصرف کند. اگر چه این شبکهها کماکان بخش مهمی از جامعه باقی میمانند، اما برای نجات خود باید ساختارهای سازمانی، روشها و اهداف خود را تغییر دهند.
تحول دیگر مربوط به ذخیره سازی آنلاین اطلاعات با استفاده از فناوری کلود است که به یک روال عادی مبدل شده و به طور اساسی بر مساله حریم شخصی نیز تاثیر میگذارد.
کاربران از این پس تمایل خواهند داشت تا بخشی از محتوای شخصی مورد نظرشان را در فضای مجازی ذخیره کنند که البته این مساله ممکن است به سوءاستفادههای گسترده هکرها بینجامد. لذا توجه به مقولههای امنیتی در این زمینه ضروری است.
مدیر عامل گوگل همچنین معتقد است با گسترش کاربرد وب احتمال وقوع انقلاب در نقاط مختلف جهان افزایش مییابد و گروهها و افراد در سراسر جهان با استفاده از فناوری اطلاعات میتوانند فعالیتهای گستردهای را سازمان دهی کنند. همچنین استفاده از فناوری برای فعالیتهای تروریستی نیز بیشتر خواهد شد، هر چند حضور تروریستها در وب، شناسایی آنها را نیز سادهتر خواهد کرد.
منبع: فارس