در آزمون استخدامی شرکت ملی نفت 70% از استان خوزستان و 30% از 30 استان دیگر پذیرفته خواهند شد.
کد خبر:۲۳۶۸۰۷

در آزمون استخدامی شرکت ملی نفت 70% از استان خوزستان و 30% از 30 استان دیگر پذیرفته خواهند شد.

آیا شما هم از پذیرش هفتاد درصدی نیروی بومی در آزمون استخدامی شرکت ملی نفت خبر دارد هستید!
در آزمون استخدامی شرکت ملی نفت 70% از استان خوزستان و 30% از 30 استان دیگر پذیرفته خواهند شد.

یه گزارش گروه اشتغال «خبرگزاری دانشجو» آزمون استخدامی شرکت ملی نفت به عنوان بزرگترین آزمون استخدامی کشور، پنجشنبه و جمعه هفته گذشته با حضور بیش از 128 هزار داوطلب برگزار گردید.

 

این آزمون با حضور 128 هزار داوطلب از سراسر کشور در استان خوزستان و در 35 حوزه با نظارت مراکز آموزش عالی گردیده است.

 

از بین 128 هزار داوطلب شرکت کننده در این آزمون 36 هزار نفر یعنی حدود 27% از شرکت کنندگان را افراد بومی تشکیل می دهند، این در حالی است که پذیرش داوطلبان بومی در مقطع کاردانی 70%، در مقطع کارشناسی 60% و در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری 50% خواهد بود.

 

در این آزمون در پایان 2700 نفر به استخدام شرکت ملی نفت درخواهد آمد و در  شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب و شرکت ملی حفاری ایران مشغول به کار خواهند شد.

 

قابل ذکر است که نتایج اولیه این آزمون در نیمه دوم اردیبهشت ماه و نتایج نهایی در اواخر شهریور ماه اعلام خواهد شد.

 

سرویس اشتغال خبرگزاری دانشجو پیشاپیش برای شما عزیزان آرزوی موفقیت دارد.

نظرات شما
هلنا
-
۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۲۰:۵۴
چ مسخره.27% از شرکت کنندگان را افراد بومي تشکيل ميدهد.
بايد همه مربوط افراد بومي باشه
1
2
مهدي صمدي
-
۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۳:۱۰
man mikhastam sabtenam sham
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار