کد خبر:۲۳۶۹۰۸
راهاندازی بیمارستان صحرایی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران
بیمارستان اورژانس صحرایی صبح امروز در دانشگاه علوم پزشکی مازندران راهاندازی شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، رنجبران، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مازندران صبح امروز در افتتاحیه بیمارستان اورژانس صحرایی که با حضور مسئولان استانی و معاونان دانشگاه علوم پزشکی مازندران در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) ساری برگزار شد، گفت: این بیمارستان با 50 تخت بستری در 2500 متر مربع و صرف یک میلیارد تومان اعتبار آماده ارائه خدمات در شرایط بحرانی است.
وی ادامه داد: این بیمارستان دارای بخش ها و تجهیزات مختلفی از جمله اتاق عمل، ICU،CCU ، دستگاه تصفیه آب و آب شیرین کن و سی اس آر ( مرکز استریل تجهیزات) می باشد.
رنجبران با بیان اینکه در بیمارستان اورژانس صحرایی دو بخش مجزا برای مردان و زنان وجود دارد، افزود: این بیمارستان در مواقع ضروری و بحرانی و نیز حوادث غیرمترقبه و پدافند غیر عامل علاوه بر امداد رسانی به استان های قطب شمال، مرکز معین استان تهران نیز محسوب می شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه در شرایط بحرانی 23 بیمارستان تابع دانشگاه علوم پزشکی نیز در سطح استان فعالیت دارند، تصریح کرد: مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز با دارا بودن دو دستگاه اتوبوس آمبولانس ، 102 دستگاه آمبولانس، دو موتورلانس و یک بالگرد هوایی در مواقع بحرانی اقدامات پیش بیمارستانی را انجام می دهند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.