کد خبر:۲۳۷۰۳۰
تصویب کاهش ساعت کاری برخی مادران؛
مرخصی زایمان 9 ماهه شد
رئیس مرکز امور زنان و خانواده ریاستجمهوری خبر داد: هیات دولت با لایحه افزایش مرخصی زایمان زنان از 6 ماه به 9 ماه موافقت کرد.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، مریم مجتهدزاده افزود: در جلسه هیات دولت در تبریز، با تقلیل ساعت کاری زنان سرپرست خانواده و یا زنانی که فرزند کمتر از 7 سال دارند یا دارای فرزند معلول و یا همسر معلول هستند از 44 ساعت به 36 ساعت موافقت شد.
رئیس مرکز امور زنان و خانواده ریاستجمهوری همچنین با اشاره به برگزاری جلسه ستاد ملی زنان و خانواده با حضور معاون اول رییسجمهور، گفت: در این جلسه بیمه و بازنشستگی زنان خانهدار مصوب شد و قرار شد در این ارتباط کارگروهی تشکیل شود تا جزئیات آن در این کارگروه تبیین و مشخص شود.
وی افزود: در این جلسه علاوه بر رئیسجمهور، پروین احمدینژاد عضو شورای شهر تهران و فاطمه بداغی معاون حقوقی رئیسجمهور حضور دارند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ايا با 9 ماه شدن عملا برنامه ريزي براي دوسال پياپي معلمان سخت نمي شود و كلاس ها و معلمان ممكن است براي 2سال تحصيلي بلاتكليف باشند
پاسخ
با تشکر لطفاٌ طرح افزايش سنوات کاري به تعداد فرزندان را براي مادران شاغل اجرايي کنيد.
پاسخ
کاش يه فکري براي سرگرداني اربا رجوع اين خانمها نيز ميشد همه کارها شعاري شده چرا اصولي نيست !!!!!!!!!!!!
پاسخ