به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، تصاویر مرتبط بازی رایانهای «جزیره ابوموسی» که با حمایت بنیاد ملی بازیهای رایانهای ساخته شده در جشنواره ملی خلیج فارس معرفی میشود. نسخه پیش نمایش بازی رایانه ای «جزیره ابوموسی» ساخته امیر محمدرضایی، در سبک مدیریت منابع تولید شده است.
بازیکن در سبک مدیریت منابع در ابتدای بازی دارای منابعی هر چند کم اما با ارزش است، نحوه سرمایه گذاری و تخصیص درست منابع و مدیریت صحیح باعث پیشرفت او شده و احساس رضایت از این پیشرفت او را به سمت ادامه بازی در مراحل بالاتر و پیشرفت با منابع کمتر سوق می دهد.
معمولا افراد خوش فکر و دقیق، طرفدار پر و پا قرص این سبک از بازیها به شمار میروند. بر این اساس، روند بازی «جزیره ابوموسی» به گونه ای است که بازیکن بر خلاف بازیهای متداول سبک مدیریت منابع، جزیره را جز به کل مدیریت نمی کند بلکه با سیستم جدید پیشنهادی ما در این بازی، مانند یک مدیر عمل می کند.
بهطور مثال یک مدیر هیچ وقت خودش تک تک درختها را در شهر نمی کارد اما تصمیماتش در اینکه درختها چگونه چیده شوند نقش دارد. در بازی ابوموسی بازیکن باید دقیقا مانند یک شهردار عمل کند.
یکی از عوامل مهم که همیشه موجب شده تا انسانها در زمینههای مختلف اقتصادی به پیشرفتهای چشمگیری دست پیدا کنند، بهکارگیری مدیریت منابع صحیح و مناسب بوده است. از این رو ساخت بازی هایی با این موضوع موجب می شود مدیریت درست منابع از همان سنین کودکی و نوجوانانی به فرزندان این مرزو بوم آموزش داده شود.
همچنین مدیر عامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای در این مراسم به تولید آثار فاخر با موضوع خلیج فارس اشاره و ابراز امیدواری کرد با تولید انبوه بازیهای رایانهای پیام خلیج همیشه فارس به جهانیان رسانده میشود.
بهروز مینایی روز سه شنبه در آیین اختتامیه سومین جشنواره فرهنگی هنری خلیج فارس که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بندر عباس در حال برگزاری است، گفت: این بنیاد امروز مفتخر است با تولید بازی های رایانه ای با موضوع خلیج فارس سهم کوچکی در معرفی این خطه و آبهای نیلگون خلیج فارس داشته باشد.
مینایی از تولید 15 بازی و10 بازینامه در این دوره از جشنواره خبر داد و خاطر نشان کرد که در جشنواره اول، بازی «میرمهنا» و در جشنواره دوم که سال 91 برگزار شد بازی «فریاد آزادی» تولید شد که این بازی تابستان امسال در اختیار جوانان قرار می گیرد.
مدیر عامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای، بازی استراتژیک «جزیره ابوموسی»، بازی آنلاین دفاع مقدس و به تصویر کشیدن دو رخداد مهم با موضوع خلیج فارس را از جمله تولیدات این بنیاد نام برد.
مینایی با بیان اینکه تولید 14 بازی از بازی های فوق به وسیله جوانان و نوجوانان خلاق کشور بوده است، گفت: 7 بازی نیز به صورت بازی موبایل به دو زبان فارسی و انگلیسی تولید شده است.
وی در ادامه به برگزاری مسابقه بازی نامه نویسی اشاره کرد و گفت: این مسابقه که فراخوان آن طی ماه های گذشته اعلام شده در مرحله داوری است و در نهایت 5 بازی منتخب برگزیده می شود.
آیین اختتامیه سومین جشنواره ملی فرهنگی خلیج فارس با حضور وزیر ارشاد، مدیر عامل بنیاد ملی بازی های رایانهای، مسوولان استانی، فرهنگی، نظامی، دریایی و جمعی از هنرمندان در تالار علامه امینی بندر عباس در حال برگزاری است.