کد خبر:۲۳۷۱۱۲
سرلشکر صفوی:

مردم قدرت نظارت بر عملکرد مدیران اجرایی را دارند

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با اشاره به نقش مردم در ساختار حکومتی کشور گفت: مردم می‌توانند از طریق نمایندگان خود در مجلس، بر فعالیت‌های مدیران اجرایی نظارت و حتی آنها را مؤاخذه کنند.
مردم قدرت نظارت بر عملکرد مدیران اجرایی را دارند

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سردار سرلشکر سید یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا در  همایش ملی جغرافیای انتخابات که در محل دانشگاه خوارزمی برگزار شد، به تشریح مفاهیم و دیدگاه های موجود در حوزه جغرافیایی پرداخت و گفت: در آغاز  قرن جدید با پیشرفت محیرالعقول در فناوریهای جدید، در علوم جغرافیایی و سایر علوم دیگر نیز یک تغییر اساسی حاصل شده است.

 

رئیس انجمن ژئوپلیتیک ایران ادامه داد: مردم یک کشور یا یک شهر و حتی یک روستا حق دارند در انتخابات قانونی برای تحقق مردم سالاری، مدیران یا بازیگران سیاسی محل خود را انتخاب کنند. بر همین اساس انسانها حق دارند صاحب وطن، خانه، بنگاه اقتصادی  باشند و در سطح محلی با انتخاب شورای شهر یا شورای روستا در تصمیم گیری ها مشارکت کنند.

 

وی افزود: مردم هر کشوری در فضای جغرافیایی، یک شهروند محسوب می‌شوند و به عنوان عضوی از ملت به ایفای نقش سیاسی در انتخابات می پردازند و یا در سایر فرآیندهای مردم سالاری نظیر انتخابات مجلس و یا ریاست جمهوری مشارکت کرده و می توانند در وضع قوانین کشور خود و یا ساختار  قدرت دولت، از رئیس دولت تا انتخاب وزراء مشارکت کرده و مدیریت اجرایی کشور را برای چندین سال مطابق قانون اساسی انتخاب کنند. همچنین مردم می توانند از طریق نمایندگان خود در مجلس، بر فعالیت‌های مدیران اجرایی نظارت و حتی آنها را مواخذه کنند.

 

وی ادامه داد: از نظر اینجانب جغرافیای انتخابات، در حقیقت نقش و فرآیند تک تک افراد جمعیت یک کشور و یا گروه ها و احزاب سیاسی و اصناف مختلف را در مقیاس کوچک و بزرگ بر ساختار  قدرت تصمیم گیرنده در شوراها و در سطح ملی همچون انتخابات ریاست جمهوری و ساختار قدرت دولت، ارزیابی - سنجش و حتی پیش‌بینی و آینده‌نگری می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار