کد خبر:۲۳۷۱۴۸
زاکانی در دانشگاه شاهد:

دعوت به مذاکره با آمریکا در این شرایط ذبح همه داشته‎های ماست

نامزد احتمالی ریاست جمهوری اظهار داشت: دعوت به مذاکره با امریکا در شرایط کنونی به معنای ذبح همه داشته های ما پیش شیطان بزرگ است.

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»  علیرضا زاکانی که عصر امروز در دانشگاه شاهد سخن می گفت با اشاره به اهمیت این دوره از انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: این انتخابات از نظر تغییر جهت‌گیری کشور مهم‌ترین انتخابات است. ما رئیس جمهور بعد از دفاع مقدس داشتیم که هر یک با حضورشان رویکردهای جدیدی داشته و تحولاتی را رقم زدند.


زاکانی ادامه داد: هاشمی با شعارهایی در زمینه اقتصاد برای جبران کاستی‌هایی که در زمان جنگ و طاغوت بود در صحنه آمد و این امید را ایجاد کرد که فاصله با کشورهای توسعه یافته کاهش پیدا می‌کند.


وی با بیان اینکه شعار او شعار خوبی بود اما همه مطالبات مردم اقتصادی نبود ادامه داد: راه‌حل هاشمی برای اداره کشور، اقتصاد آزاد آن هم از مدلی غربی‌اش بود بنابراین هر چند در دوره حضورش خدماتی را مشاهده کردیم اما آسیب‌های جدی هم در جهت‌گیری انقلاب پیدا شد که مهم آنها نمود روند غربی کردن فرهنگ ایرانی در دل و جان مسئولین بود.


نماینده مجلس شورای اسلامی به عبور از فرهنگ دفاع مقدس و شعارهای همچون خدمتگزار بودن مردم اشاره کرد و گفت: این دوره ترویج فرهنگ غرب و در واقع تبارگرایی را به همراه داشت.


زاکانی گفت: در دوران آیت الله هاشمی در حوزه سیاسی هم تنگ نظری‌های وجود داشت به طوری که حتی دانشجویان حق کار سیاسی را هم نداشتند.


عضو جبهه ره‌پویان ولایت ادامه داد:‌ در سال 76، خاتمی در فضای بسته سیاسی کشور شعار تغییر و آزادی و آزادی‌خواهی را سر داد و در حوزه اقتصاد نیز ادامه دهنده دوران سازندگی بود و این در حالی است که وی در این حوزه توانایی لازم را نداشت.


وی ادامه داد: الگوهای برگرفته از غرب در دوران خاتمی آسیب‌های اساسی را به کشور وارد کرد چرا که در این دوران آزادی فقط برای کسانی خواسته می‌شد که به تعریف و تمجید از ایشان بپردازند.


این کاندیدای احتمالی با بیان این نکته که در دوران خاتمی در داخل کشور مرزبندی‌های به وجود آمد اظهار داشت: در دوران خاتمی شعار تنش‌زدایی در حالی مطرح می‌شد که دولت وی منابع کشور را دو دستی تقدیم کسانی می‌کرد که کوچک‌ترین حقی برای ملت ایران قائل نبودند و در آن دوران چندین قطع‌نامه در شورای حکام علیه ما صادر شد.


وی در ادامه با اشاره به ریاست جمهوری احمدی نژاد گفت: شعار عدالت و مهرورزی وی در سال 84 جان ها را زنده کرد اما بعد از مدتی دولت به شعارهای خود عمل نکرده و از آنها فاصله گرفت.


زاکانی ادامه داد: این دولت در سال‌های اول خدمات زیادی به مردم ارائه کرد که اگر ادامه پیدا می‌کرد مقطع درخشانی در تاریخ ایران به وجود می‌آورد.


وی مهم‌ترین اشکال دولت‌های گذشته را حرکت در مسیری که نقشه راهش غیر از نقشه راه انقلاب و بی‌توجهی به اهداف و آرمان‌های آن بود دانست.


زاکانی از اشکالات دولت‌های قبلی به عدم حاکمیت تفکر انقلابی در جامعه اشاره کرد و گفت: در جامعه باید همه با نگاه به رهبری و ولایت فقیه از ایشان تبعیت کرده و خدمتگزار مردم باشند و تلاش برای مردم را به عنوان عبادت ببینند.


وی در ادامه به شایسته‌سالاری اشاره کرد و گفت: در کشور باید شایسته‌سالاری حاکم باشد و از نخبگان و نظراتشان استفاده شود.


زاکانی در خصوص سیاست خارجی هم گفت: ما در صحنه بین‌المللی فرصت های طلایی داریم که باید با تعامل‌گرایی عزت‌طلبانه با کشورهای مختلف به میزان قرابتشان با جمهوری اسلامی رابطه داشته باشیم، دیپلماسی خارجی ما هم باید فراتر از چیزی باشد که الان است ما معتقدیم با برنامه‌ریزی می توان امید داشت که راه نوعی برای خدمتگزاران در جامعه باز شود.

 

او از مبارزات اقتصادی هم سخن گفت و تأکید کرد: پاک بودن نامزدهای انتخاباتی کافی نیست بلکه آنها حتما باید با فساد مبارزه کنند و نگذارند فرصت‌های اقتصادی به نفع یک عده خاص مصادره شود.
 

زاکانی در ادامه به پرسش‌های دانشجویان هم پاسخ گفت.


این کاندیدای احتمالی درباره رابطه با امریکا گفت: ما دو خط قرمز در نظام داریم که یکی از آنها اسرائیل است که همیشه در خط قرمز ما باقی می‌ماند و یکی دیگر امریکاست که آن هم نشات گرفته از بدمنشی امریکایی هاست.
 

وی ادامه داد: اگر امریکا تصمیم بگیرد روند جنایتکارانه‌ای با ایران نداشته باشد در آن صورت راه باز می‌شود.


زاکانی ملاک را در این موضوع نشان دادن حسن نیت امریکا دانست و اظهار داشت: دعوت به مذاکره با امریکا در شرایط کنونی به معنای ذبح همه داشته های ما پیش شیطان بزرگ است.


وی در پاسخ به سوال دیگری در باره بحران اقتصادی و تحریم‌ها نیز گفت: می‌توان طی سه مرحله مشکلات کشور را حل کرد.


این نامزد احتمالی ادامه داد: گام اول در این راه تثبیت قیمت ها و شکستن حباب قیمت‌ها و واقعی‌ کردن آنهاست.


زاکانی گام دوم را تولید قلیل دانست و افزود: سعی کنیم موانع تولید را از جلوی راه تولیدکننده برداریم و تأمین اجتماعی را صورت جدی توسعه دهیم.


وی گام سوم را محرومیت زدایی و ایجاد توازن بین مناطق مختلف کشور عنوان کرد.


در ادامه جلسه زاکانی به وحدت بین اصولگرایان نیز اشاره کرد و گفت: اگر هاشمی یا یک دوم خردادی و یا فردی منتسب به جریان انحراف وارد عرصه شود همه اصولگرایان باید وحدت داشته باشند اما خود من به قدری محکم در صحنه حاضر می‌شوم که نامزد مورد اتحاد خودم باشم.


وی با بیان اینکه از سر سیری نیامده‌ام اظهار داشت:‌ با اعتقاد وارد این عرصه شده و اگر خطراتی را هم که ذکر کردم وجود نداشت قائل به تکثر بودم، ‌یعنی افراد مختلف خودشان را برای انتخاب عرضه کنند.


وی در باره پرسشی در مورد هولوکاست نیز گفت: ما این تاریخ‌سازی را قبول نداریم اما اگر بخواهیم که یک باور عمومی در غرب است را به کلی انکار کنیم و روبه‌روی آن بایستیم موافق نیستم زیرا اگر حرف درستی بود رهبری و یا امام(ره) آن را مطرح می‌کردند.


زاکانی در پاسخ به این سوال که چرا روسای جمهور قبلی را تخریب می‌کنید گفت: من شخصیت آنها را تخریب نکردم بلکه کارها و اقداماتشان را نقد کردم اما نمی‌توان از گذشته نیز فرار کرد.


وی گفت: به مسلمانی و بسیجی بودن خود و اینکه تابع ولایت فقیه هستم افتخار می‌کنم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار