کد خبر:۲۳۷۴۹۱
یحیی آل اسحاق :

فتنه‌گران جایی در نظام ندارند

یحی آل اسحاق، عضو ائتلاف پنجگانه اصولگرایان با بیان اینکه شناخت فتنه و فتنه گر، مربوط به قوه مجریه و رئیس جمهور نیست و قوه قضائیه باید فتنه و انحرافیون را مشخص کند، گفت: فتنه‌گران جایی در نظام ندارند.

به گزارش خبرنگار باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، یحیی آل‌اسحاق 12 اردیبشهت ماه در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد یاسوج اظهار داشت: باید به ارکان جهت‌ساز نظام از جمله قانون اساسی، آرمان‌ها، ارزش‌ها و سیاست‌های رهبری که جهت‌های نظام را مشخص می‌کنند، توجه کرده و هر برنامه‌ای باید در چارچوب ارکان جهت ساز باشد.
 

 نامزد حزب موتلفه اسلامی در انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: برای اینکه نامزدی برنامه‌هایش را تبیین کند، باید ترجمه شناخت خود از کشور و مدل و الگوی خود را بیان کند.

 

وی با بیان اینکه دشمنان با ایران برخوردهای آرمانی و عملیاتی دارند، ادامه داد: منافع ملی و حیاتی ایران با آرمان‌هایش همراه است و ملت ایران آماده است برای آرمان‌های اعتقادی و حیاتی اش بجنگد؛ امام(ره) فرمودند اگر دشمنان ما به دین ما حمله کنند، به تمام دنیای آن ها حمله می‌کنیم.

 

عضو ائتلاف پنجگانه اصولگرایان خاطرنشان کرد: جهان بر اساس آرمان‌های جمهوری اسلامی اداره خواهد شد و از رهبری تا کوچکترین فرد در کشور هر روز صبح به حضرت حجت (عج) سلام می‌دهند.

 

وی ادامه داد: رئیس‌جمهوری که می‌خواهد کشور را در حوزه اجرایی اداره کند، باید کشور، منطقه و جهان را به خوبی را بشناسد و اگر ارتباطات جهانی نسبت به ایران را نشناسد، نمی‌تواند کشور را اداره کند؛ رئیس دولت باید مانند پزشکی که مرض کشور را بشناسد، نسخه عملیاتی برای حل مشکلات و چالش‌ها داشته باشد.

 

آل اسحاق با اشاره به مدل برنامه و مدل اقتصادی خود بیان داشت: مدل اقتصاد اسلامی را از سال‌ها قبل دنبال کرده‌ایم و معتقدم باید در حوزه اقتصاد مدل دولت-ملت را اجرا کرد.

 

وی افزود: مبنای فکری ما از 30 سال قبل واقع نگر آرمانگرا است؛ دنیا نیز امروز در سطح عمل و تئوری به این نظریه رسیده است که مدل صحیح اقتصادی همان مدل دولت-ملت است.

 

عضو ائتلاف پنجگانه اصولگرایان در پاسخ به سئوالی در خصوص مشکلات اقتصادی در استان‌ها افزود: در خانواده‌ای انقلابی به دنیا آمدم و به انقلابی بودن افتخار می‌کنم؛ مسائل و مشکلات خرد و کلان اقتصادی را می‌شناسم و برای حل مشکلات برنامه دارم، در طول سال‌ها فعالیت و مدیریت‌های اقتصادی شناخت خوبی از واقعیت‌های کشور دارم.

 

آل اسحاق روحیه خود را اعتدالی دانست و گفت: اصول حاکم بر روند کشور را رهبری مشخص می کنند و خط و مشی سیاست خارجی با رهبری است.

 

وی با بیان اینکه فتنه چیست و فتنه گر کیست، مربوط به قوه مجریه و رئیس جمهور نیست و قوه قضائیه فتنه و انحرافیون را باید مشخص کند، ادامه داد: اگر فتنه در کشور رخ داد؛ تشخیص فتنه‌گر با قوه قضائیه است و اصلاح‌طلبی با فتنه تفاوت دارد.

 

عضو ائتلاف پنجگانه اصولگرایان خاطرنشان کرد: اینکه کسی از دین انحراف پیدا می‌کند را حوزه‌های علمیه و روحانیت مشخص می‌کنند و یا در حوزه سیاسی اگر کسی از نظام انحراف دارد را مجموعه نظام مشخص می‌کند و دولت من عاری از جریان انحرافی و فتنه خواهد بود و هیچ همکاری با آن ها نخواهم داشت.

 

وی افزود: برخی ها که می‌خواهند در کشور خاکستری باشند، باید تکلیفشان روشن شود.

 

آل اسحاق تصریح کرد: تکثر اصولگرایان در ورود تهدید نبود و نشان داد اصولگرایان چه ظرفیت خوبی برای اداره کشور دارند؛ اما در جمع بندی اصولگرایان باید به جمع بندی واحد برسند؛ اما هنوز مکانیزم مشخص نشده است.

 

وی در پاسخ به سئوالی در باره اینکه آیا احمدی‌نژاد اصولگراست یا نه اظهار داشت: احمدی‌نژاد جزو اصولگرایان بود و چهار سال اول را با آرمان‌های اصولگرایی پیش برد؛ اما بعد از آن تفاوت کرد؛ نامه‌هایی را شخصا به احمدی‌نژاد نوشتم و انتقاداتم را بارها بیان کردم، احمدی‌نژاد پیشنهاد وزارت را در دولت‌اش به من داد.

 

عضو ائتلاف پنجگانه اصولگرایان در خصوص ورود محسن رضایی به این ائتلاف گفت: محسن رضایی نمی‌خواهد با کسی ائتلاف کند و ما کاملا آماده حضور آقای رضایی در ائتلاف اکثریت اصولگرایان هستیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار