کد خبر:۲۳۷۶۱۳
تغییر در برنامه خداحافظی کیا از فوتبال؛

مهدوی کیا در فینال جام حذفی خداحافظی نمی‌کند!

خداحافظی کاپیتان پرسپولیس در یک بازی 5 دقیقه‌ای در فینال جام حذفی منتفی شد.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، شیرینی در حاشیه نشست خبری یحیی گل محمدی از لغو خداحافظی مهدی مهدوی کیا در یک بازی پنج دقیقه‌ای در فینال جام حذفی خبر داد و گفت: با توجه به نامه‌ای که از طرف باشگاه هامبورگ به دست ما رسیده است یک دیدار خداحافظی با این تیم آلمانی برگزار می‌کنیم.


 وی در ادامه افزود: تاریخ و مکان دیدار پرسپولیس و هامبورگ مشخص نیست و به زودی اعلام می‌شود.


 سرپرست پرسپولیس یادآور شد: رویانیان گفته است که بازی پنج دقیقه‌ای در شان مهدوی کیا نیست و باید دیداری در خور جایگاه او برگزار شود.


 لازم به ذکر است، باشگاه سپاهان و پرسپولیس در خصوص اینکه تعویض مهدوی‌کیا در طول بازی به عنوان یک تعویض رسمی حساب نشود به توافق نرسیده بودند و قرار بود مهدوی کیا در بازی پنج دقیقه‌ای پیش از آغاز جام حذفی از فوتبال خداحافظی کند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار