کد خبر:۲۳۷۷۵۲
وبلاگ «جامانده از ...»

اجتهاد یا انحراف؟ مسئله این است!!!

اخیرا یکی از نامزدهای انتخابات ریاست­ جمهوری در اظهارنظری بیان کرده است که «با یک، یا چند و حتی صد تار موی زنان مشکلی ندارم مشروط به اینکه به ناهنجاری نرسد و حد آن را عرف تعیین می‌­کند.»

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، در وبلاگ «جامانده از ...» چنین آمده است:

- ایراد چنین سخنانی در روزی که به واسطه ولادت حضرت زهرا (سلام الله علی‌ها) روز زن نامگذاری شده است جای تعجب دارد. هرچند تقارن آن را با شروع به کار مجدد گشت ارشاد که با رویکردی متفاوت آغاز شده است نیز شایستۀ توجه است.

- ایراد چنین سخنانی از سوی فرزندِ یکی از بزرگ‌ترین روحانیون انقلاب خیلی دور از انتظار نیست. چراکه فرزندِ بزگ‌ترین معلم شهید نیز در موضع­ گیری­‌ها و سخنان خود طوری عمل می‌کنند که گویی هیچ بویی از پدران شهید خود نبرده است! گویا این افراد مصداق ضرب المثل «گیرم پدر تو بود فاضل/ از فضل پدر تو را چه حاصل» و مویدی بر درستیِ این مثل هستند!

- از سویی دیگر به نظر می‌­رسد ایراد چنین سخنانی از سوی نامزدان محترم، دلیلی جز سرپوش گذاشتن بر عدم وجود و ارائه برنامه­‌های اجرایی و عملی در حوزه فرهنگ نداشته باشد. چراکه گفتن چنین سخنانی کار «شاقی» نیست! بلکه ارائه راهکارهای مناسب و اجرایی برای وضعیت کنونی فرهنگی کشور راهگشا است.

- در این برهه زمانی، همه افراد در همه زمینه­‌ها صاحب­ نظر شده‌اند و وظیفه خطیر ابراز نظر را به جان می‌­خرند! یکی نیست بگوید که آیا شما در این زمینه تخصص و یا حتی مطالعاتی داشته ­اید یا مانند بعضی رانندگان تاکسی اقدام به صدور نظرات کار‌شناسی می‌­کنید؟!!! (آوردن لفظ «بعضی»، برای جلوگیری از توهین نسبت به قشر خاصی از جامعه است.)

- نکته اینجاست که ایشان پای خود را در کفش علما و مراجع کرده ­اند و مبادرت به صدور فتوا می‌­کنند! گویی مردم در انتخابات آینده می‌­خواهند مرجع تقلید انتخاب کنند!

- ایشان بهتر است در اعتقادات خود تجدیدنظر کنند تا بدانند که حدود احکام الهی خصوصا حجاب، به هیچ وجه تابع عرف و شرایط جامعه نیست. این طور نیست که چون بیرون افتادن صد (!) تار مو مد شده است؛ دیگر حرام نباشد و قانون شرع تغییر کند. به راستی آیا چنین شخصی، صلاحیت ریاست جمهوری اسلامی ایران را به عنوان سردمدار حکومت اسلامی و تنها حکومت الهی در جهان دارد؟

- وارد حوزۀ روحانیت شدن و پا در کفش مراجع کردن هرگز عاقبت خوشی ندارد چراکه نظیرِ این اقدامات از سوی بالا‌ترین مقام اجرایی کشور در برخی موارد صادر شد و ایشان نیز جواب عمل خود را گرفتند.

- به نظر نمی‌­رسد از ملزومات رأی آوردن، وارد شدن در حیطه افتا و روحانیت باشد!!! لااقل ایشان صبر کنند تا خدای نکرده (!) رییس جمهور بشوند و سپس اقدام به صدور فتوا و تعیین حدود الهی بکنند!!!

- ضمنا بهتر است ایشان یک چهارچوب فکری برای خود مشخص کنند! چراکه موضع ایشان در رابطه با تداوم «گشت ارشاد» با سخنان قبلی ایشان متناقض به نظر می‌­ رسد!

- نگارنده واقعا متحیر است که اتخاذ چنین مواضعی را از سوی یک نامزد ریاست جمهوری به چه حسابی بگذارد؟! با حسن ظنِ تمام می‌توان این موضع را به ادعای اجتهاد تفسیر کرد؛ نه به ارتجاع و انحراف!

- اگر ایشان واقعا چنین اعتقادی دارند که باید در طرزتفکر خود تجدیدنظری اساسی بکنند. ولی اگر بیانِ چنین موضوعاتی برای جلب نظر و آراء مردم است باید گفت که «این ره که تو می‌­روی به ترکستان است»!!!

در انت‌ها به نظر می‌­رسد نامزدهای محترم تمرکز خود را بر معیارهای مطرح­ شده از سوی رهبری بیشتر کنند و در این راستا قدم بردارند چرا که تجربه انتخابات­‌های قبلی نشان داده است که مردم گوش به فرمان رهبری هستند و هر کس که در راستای منویات معظم له قدم بردارد از جانب مردم نیز تایید می‌­ شود.

والسلام علی من اتبع الهدی

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار