استاندار ولایت نیمروز افغانستان از توانمندی های تخصصی و بی نظیر دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، این قطب آموزش ناوگان تجاری، دریانوردی کشور بازدید کرد.
به گزارش گروه باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو»، استاندار ولایت نیمروز افغانستان در سفر به بندر استراتژیک و اقتصادی چابهار از توانمندی های تخصصی و بی نظیر دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، این قطب آموزش ناوگان تجاری، دریانوردی کشور بازدید کرد.
محمد سرور ثبات در این بازدید یک ساعته که مسوولان استانی و شهرستانی نیز وی همراهی می کردند از کارگاه های تخصصی و سیستم های ناوگان دریانوردی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی از نزدیک آشنا و این توانمندیها را عرصه دریانوردی بی نظیر و مثال زدنی برشمرد.
در ادامه این بازدید رییس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار نیز ضمن ارائه گزارشی از توانمندی های این قطب آموزش ناوگان دریایی کشور به موفقیت های ملی دانشگاه اشاره و افزود: باتلاش هدفمند وبرنامه ریزی علمی صورت گرفته این دانشگاه توانسته در عرصه های مختلف علمی، تحقیقاتی و پژوهشی گام های بزرگی را در راستای شتاب بخشیدن به صنعت دریانوردی صورت دهد.
دکتر امین بهزاد مهر تصریح کرد: این دانشگاه براساس برنامه ریزی های صورت گرفته در بسیاری از زمینه های تخصصی دریانوردی با همت نیروهای متخصص این دانشگاه امروز به حدی در بومیسازی برخی از فناوری های جدید پیشرفت داشته که در آینده نزدیک میتوانیم این دستاوردهای تخصصی و پیشرفته را که محصول تلاش شبانه روزی و مستمر جوانان ایرانی میباشد را معرفی کنیم.
وی یادآور شد: دستیابی به فناوریهای نوین و بومی کردن این فناوریها توسط متخصصان دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار میتواند بسیاری از معادلات در تحریمهای دریایی را با شکست همراه کرده و آغازی بر ایجاد بومی سازی صنعت دریایی در راستای اهداف نظام مقدس جمهوری ایران باشد.
رییس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار بااشاره به اینکه دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در زمینه تبادل علمی و پژوهشی این آمادگی را دارد تا با دانشگاههای کشور دوست و هماسیه افغانستان همکاری نزدیکی داشته باشد خاطر نشان کرد: وجود اساتید نخبه و پژوهشگر در این دانشگاه که در عرصه دریانوردی و علوم دریایی دارای توانمندی های بالایی هستند می تواند زمینه تقویت روابط دو جانبه را فراهم سازد.
بهزاد مهر افزود: این مهم بطور حتم می تواند بسیاری از فرصت های ساکن علمی، تحقیقاتی و پژوهشی را به فرصت های طلایی در جهت شکوفاسازی استعدادهای دو کشور همسایه مبدل سازد.