کد خبر:۲۳۸۲۱۳
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت خبر داد:

تعداد دانشگاه های «یک درصد برتر جهان» ایران به 8 مورد رسید +جدول

تعداد دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی علوم پزشکی کشور در فهرست دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی یک درصد برتر جهان، به 8 مورد افزایش یافت.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، مصطفی قانعی، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با پیوستن دانشگاه های علوم پزشکی ایران، مشهد و انستیتو پاستور برای نخستین بار در فهرست دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی یک درصد برتر جهان، تعداد دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی علوم پزشکی کشور در این فهرست به 8 مورد افزایش یافت.
 
وی گفت: 7 دانشگاه‌ علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران، شهید بهشتی، شیراز، اصفهان، تبریز، مشهد و ایران به همراه انستیتو پاستور در میان فهرست دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی یک درصد برتر جهان قرار گرفته‌اند.
 
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: روند رشد رتبه دانشگاه‌های‌ علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور در رتبه بندی ESI در کلیه گرایش‌های علوم تا ابتدای می سال 2013 میلادی بر اساس تعداد مقالات و نسبت به تاریخ مشابه در سال پیش حاکی از آن است که دانشگاه علوم پزشکی تهران با 92 رتبه بهبود به رتبه 492، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با 77 رتبه بهبود به جایگاه 884، دانشگاه علوم پزشکی شیراز با 78 رتبه بهبود به جایگاه 1303، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با 228 رتبه بهبود به جایگاه 1550 در میان دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی یک درصد برتر جهان دست یافته‌اند. 
 
قانعی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز با رتبه 1637، دانشگاه علوم پزشکی مشهد با رتبه 1841، انستیتو پاستور ایران با رتبه 2128 و دانشگاه علوم پزشکی ایران با رتبه 2134 برای نخستین بار در فهرست دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی یک درصد برتر جهان قرار گرفته‌اند.
 
معاون تحقیقات و فناوری با اشاره به بهبود رتبه تمام دانشگاه‏های برتر در گرایش پزشکی بالینی گفت: در گرایش پزشکی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران با 38 رتبه بهبود به رتبه 214، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با 66 رتبه بهبود در جایگاه 468، دانشگاه علوم پزشکی شیراز با 22 رتبه بهبود به جایگاه 552 و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با 20 رتبه بهبود در جایگاه 735 قرار دارند.  
 
قانعی افزود: انستیتو پاستور ایران با رتبه 1854 و دانشگاه‌های علوم پزشکی تبریز با رتبه 913، مشهد با رتبه 987 و دانشگاه علوم پزشکی ایران با رتبه 1057 در گرایش پزشکی بالینی در سال جاری میلادی در فهرست دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی یک درصد برتر جهان قرار گرفته اند.
 
این گزارش حاکیست در این نظام رتبه‌بندی اطلاعات مربوط به دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی آورده شده است که بر مبنای آستانه‌های تعیین شده جزء دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی یک درصد برتر جهان قرار دارند، شرط ورود یک موسسه علمی به این نظام رتبه‌بندی تعداد ارجاع به مقالات اصیل و مروری منتشر شده در پایگاه داده اطلاعات علمی Web of Science برابر یا بیش از آستانه های تعیین شده است.
 
 
 

روند رشد رتبه 7 دانشگاه‌‌ علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور  و انستیتو  پاستور ایران در رتبه بندی ESI در کلیه گرایش‌های علوم تا ابتدای می سال 2013 میلادی بر اساس تعداد مقالات.  

 

 

 

روند رشد رتبه 7 دانشگاه‌‌ علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور و انستیتو پاستور  ایران در رتبه بندی ESI در  گرایش‌ پزشکی بالینی تا ابتدای می سال 2013 میلادی بر اساس تعداد مقالات.   

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار