کد خبر:۲۳۸۶۷۰
ولادیمیر پوتین:
روسیه نیاز به تقویت دفاعی در مرزهای افغانستان دارد
ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه تاکید کرد که این کشور برای حمایت از خود در مقابل فعالیت های تروریستی در افغانستان نیاز به تقویت توان دفاعی دارد.

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه بر لزوم تقویت نیروی دفاعی روسها در مرزهای جنوبی این کشور تاکید کرد.
به گزارش رویترز، پوتین که در میان اعضای شورای امنیت ملی روسیه تصریح کرد که ایالات متحده و هم پیمانانش در ناتو تاکنون هیچ پیشرفتی در مقابله با تروریسم در جنگ افغانستان نداشته اند.
وی با تاکید بر اینکه گروه های تندرو و تروریستی در داخل افغانستان در مقطع زمانی اخیر بیشترین فعالیت ها را داشته اند، تاکید کرد که روسیه برای حمایت از خود در مقابل این فعالیت ها نیاز به تقویت توان دفاعی خود در مرزهای جنوبی دارد.
پوتین همچنین گفت که این اقدام برای حمایت از متحدان روسیه در آسیای میانه نیز لازم است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.