به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، جناحهاى مختلف کشور، بداخلاقى، بدگوئی، اهانت، تهمت و این حرفها را مطلقاً راه ندهند. این از آن چیزهائى است که اگر پیش بیاید، دشمن از او خوشحال میشود.
اخلاق انتخاباتی و اتکای بر روحیه اسلامی همواره یکی از توصیه های مهم و ضروری رهبر معظم انقلاب به مسئولین و شرکت کنندگان در رقابت های انتخاباتی بوده است.
مقام معظم رهبری همواره به این امر اذعان داشته اند و درباره ضرورت حفظ کرامت در انتخابات میفرمایند: در انتخابات همه با کرامت رفتار کنند؛ چه آنهائى که نامزد میشوند، چه آنهائى که طرفدار آنهایند و چه آنهائى که مخالف با بعضى از نامزدها هستند. جناحهاى مختلف کشور، بداخلاقى، بدگوئى، اهانت، تهمت و این حرفها را مطلقاً راه ندهند. این از آن چیزهائى است که اگر پیش بیاید، دشمن از او خوشحال میشود.
رهبر معظم انقلاب همچنین با اشاره به این که رقابت انتخاباتى جزو رقابت هاى مثبت، داراى فایده و نفع براى مردم است فرمودند؛ میدان رقابت انتخاباتى است همانطور که من در یزد هم توصیه کردم، الان هم تکرار میکنم، از بداخلاقی هاى انتخاباتى باید به شدت پرهیز کنند؛ بدگویى و اهانت کردن، تهمت زدن براى عزیز کردن خود و یا نامزد مورد نظر خود و دیگران و رقبا را در چشم مردم خوار کردن، اینها راه ها و روش هاى صحیح و اسلامى نیست. رقابت باید باشد؛ رقابت مثبت و پرشور؛ اما با رعایت موازین اخلاقى.
از این رو همه آنها که خود را ولایی می دانند باید به منویات رهبر خویش و در عملی ساختن آن همت گمارده و از راه ولایت ثانیه ای منحرف نشوند.
در روزهای اخیر مواردی مشاهده شده است که علاوه بر دشمن شادی گزاره هایی همچون انتقام گیری را در فضای انتخابات تداعی میکند، این موضوع متاسفانه به بحث داغ رسانه های خارجی به ویژه رسانه های معاند تبدیل شد.
یک روز پس از آنکه محسنی اژهای، سخنگوی قوه قضاییه، طرح موضوع فساد450میلیون یورویی توسط پورمحمدی را صحیح ندانسته و خطاب به این نامزد انتخاباتی گفته بود : « این اطلاعاتی که در اختیار شماست آیا قانون اجازه داده است آن را افشا کنید ؟» ، رئیس سازمان بازرسی کل کشور به وعده اش عمل کرد و اسناد مربوط به ماجرای 450میلیون یورویی را منتشر کرد.
ماجرایی که بنابر اسناد انتشاریافته، پای اشخاص منتسب به رئیس جمهور، در آن گیر است؛ اما تاکنون دست داشتن در این پرونده مورد انکار قرار گرفته است .
جریان منتسب به رئیس جمهور همچنین این موضوع را صرفاً در حد یک ادعا دانسته و پیش از این خطاب به مصطفی پورمحمدی تاکید کرده بود: «بهتر است به جای اینکه اتهام بزنند، اول اثبات کنند قراردادی هست و اگر وجود داشت، تازه باید اثبات کنند که دارای اشکال قانونی است .» درخواستی که از سوی رئیس سازمان بازرسی شنیده شد و سایت این سازمان مستندات مربوط به این ماجرا را منتشر کرد .
حال در آستانه انتخابات یازدهم ریاست جمهوری و توجه خاص مردم به کاندیداهای احتمالی ، به طرح این سوال می پردازیم که آیا تمسک به هر حربه ای برای تخریب جریان ها و افراد به خصوص راه مناسبی برای نیل به اهداف انتخاباتی صحیح است؟
آنها که دغدغه تجلی حماسه سیاسی را در سر دارند آیا می توانند به بداخلاقی های انتخاباتی حتی فکر کنند ؟
برما است که با ایفای به موقع و به جای نقش خود به عنوان رسانه به آنها که دلسوز نظام اند و سالها در راه اعتلای نظام مشقت کشیده اند یاد آوری کنیم که انتشار اسنادی که هنوز صحت آنها در مراجع قضایی اثبات نشده است کار درستی نیست.
البته حتی اگر این اسناد و صحت آن ها مورد اثبات قرار می گرفت هم نباید در آستانه حضور پرشور و حماسی مردم در خلق حماسه سیاسی انتخابات ریاست جمهوری محور فعالیت های انتخاباتی قرار می گرفت، چرا که افکار عمومی نسبت به این بداخلاقی ها و تخریب های به ظاهر درست مغشوش و بدگمان است و این مسائل میل عمومی برای شرکت در انتخابات را تحت الشعاع قرار خواهد داد .
لذا مردم فهیم و حماسه ساز ایران اسلامی این رفتار ها را به عنوان تسویه حساب های شخصی تلقی می کنند و این برای افرادی که خود را محق در ایفای نقش در جامعه می دانند به هیچ وجه مناسب نیست.
منبع: پایگاه خبری تحلیلی ارزشیها