به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، کامران باقری لنکرانی که به دعوت کارگروه انتخاباتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان پس از حضور در کافه انتخابات این دانشگاه به سخنرانی در میان دانشجویان و اساتید پرداختند گفت: همواره نگاهمان تکلیف محور بوده و در خصوص شرایط جدید هم باید ببینیم تکلیف چه حکم می کند ما برای انتخابات 92 از سوی گفتمان انقلاب یک پرچم دار خواهیم داشت و در بین کسانی که ثبت نام کرده اند با سعید جلیلی قرابت گفتمانی داریم و نسبت بقیه گفتمان ها نقد داریم .
وی در رابطه با تعدد کاندیداها افزود: عده ای می آیند و هزینه نظام را بالا برده و عده ای سبد می گذارند و به نفع افراد دیگری کنار می روند که با مردم سالاری دینی مطابقت ندارد.
لنکرانی در رابطه با مشکلات اقتصادی خاطرنشان کرد: رسیدگی به 5 دهک طبقاتی پایین در اولویت بوده و اورژانسی است.
وی افزود: بخش بزرگی از این مشکلات به دلیل تکرار کلیشه ای مدیران دوره های گدشته است اگر امروزه ما با مشکلات متنوعی در اقتصاد روبه رو هستیم به دلیل نوع مدیریت بعد از جنگ است که قابل انکار نیست.
لنکرانی یادآور شد:16 سال سرمایه گذاری بزرگی روی صنعت خودرو صورت گرفت و تعداد خودروها 6 تا 7 برابر شد اما یک لیتر به توان تولید بنزین کشور اضافه نشد خوشبختانه در دولت نهم این چالش به وسیله ظرفیتهای موجود تبدیل به فرصت شد.
وی در تبیین برنامه های جبهه پایداری برای دولت یازدهم تصریح کرد: اگر خیال کنیم که تنها راه حل مشکلات داخلی در تعامل با دنیا است غفلت از ظرفیتهای درونی کشور است جهان منحصر به آمریکا و اروپا نیست قطبهای بزرگ اقتصادی در آسیاست.
لنکرانی بیان کرد: از اقدامات خوب دولت شکستن حلقه های مدیریتی متراکم بود بنای ما در دولت بعدی این است که جمع مدیریتی را گسترده تر کرده و نخبگان استانی حضوری پررنگ تر باید داشته باشندهمه کشور تهران نیست.
کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری اقتصاد و فرهنگ را به یکدیگر وابسته دانست که در تمام اقدامات بخصوص اقتصاد باید جنبه فرهنگی لحاظ شود.
لنکرانی درادامه نسبت به ثبت نام هاشمی رفسنجانی و مشایی گفت: آقای هاشمی آرا منفی شان نسبت مثبت کمتر است و من بعید می دانم که کشور جوان ایران بخواهد رئیس جمهور 79 ساله ایی را انتخاب کند و درباره حضور آقای مشایی باید گفت که ایشان در دولت عملکرد مثبتی نداشته اند و اظهار نظرهایشان فضا جامعه را متشنج کرده و نظرات ایشان اغلب نظراتی است که ریشه درانحراف در دین دارد مانند مکتب ایرانی ، به کل اشتباه و غلط بوده و منافع ملی نباید مورد بازی بعضی ها قرار گیرد و همچنین تاریخ ایران اسلامی نشان می دهد که ایرانیان از اول طرفدار اسلام بوده اند
وی در پایان ابراز داشت: مهمترین اصل در انتخابات را حضور با انگیزه مردم دانست و آن را مهمتر از شخص انتخاب شونده ابراز نمود.
بهتره اين مطلبو بگم تاهمه يادشون بيادکه مردم ما بصير تر وآگاه تر از اين حرفاهستن که دوست ودشمن داخلي رو از هم تشخيص ندن . واين مسئله رو ميشه کاملا از واکنش ها فهميد