به گزارش خبرنگار سیاسی« خبرگزاری دانشجو» ؛ دانشجویان در این تریبون آزاد، به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود را پیرامون موضوع " رسانه و انتخابات و اگر رییس جمهور شوم.." پرداختند .
در این نشست علی محمدی، عضوستاد فعالیتهای انتخاباتی پردیس تهران دانشگاه قرآن وحدیث با بیان این نکته که امروزه "فرهنگ" قدرت برتر به حساب می آید افزود : مجموعهای که ازابزارفرهنگی موثرتر،فراگیرتر وکارآمدتری برخوردارباشد،قدرت ازآن اوست.
مدیردفترآموزش آزاد ادامه داد: درمیان ابزارفرهنگی؛«رسانه»به معنای مصطلح؛مهمترین ابزارفرهنگی به حساب می آید پس میتوان نتیجه گرفت که مجموعهای که از رسانه ای کارآمدتری برخوردارباشد، قدرتمندتراست .
علی محمدی در بخش دیگر از سخنان خود به تبیین کارکرد تبلیغاتی رسانه پرداخت وگفت: البته تبلیغات به عنوان یکی ازکارکردهای رسانهبهحساب میآید که این مسأله میتواند جزوآسیبهای رسانه هم قلمداد شود.
عضوستاد فعالیتهای انتخاباتی پردیس تهران دانشگاه قرآن وحدیث با برشمردن برخی انتظارات رهبری ازرسانهها که همانا «نظارت»، «نقدمنصفانه»و «اطلاعرسانی شفاف»و «پیگیری» است،ابرازامیدواری کرد که رسانهها نسبت به تحقق انتظارات معظمله که اتفاقا انتظارات عمومی مردم نیزهست، اهتمام ویژهای داشته باشند.
تبیین برنامه ها و ویژگی های رییس جمهور آینده و همچنین عملکرد رسانه ها و خبرگزاری ها وانعکاس دقیق خبرها ازجمله مباحثی بود که دانشجویان درباره آن با هم به گفت وگو پرداختند .
سلسله نشست های سیاسی و تریبون های آزاد پیرامون یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به همت و تلاش ستاد فعالیت های انتخاباتی پردیس تهران دانشگاه قرآن وحدیث دراین مجموعه دانشگاهی برگزار می شود.