کد خبر:۲۳۹۳۰۴
سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه:

تغذیه مناسب دانش‌آموزان از استرس امتحانات پیشگیری می کند

سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: تغذیه مناسب دانش‌آموزان، نقش مهمی در پیشگیری از استرس و ایجاد آرامش آنها دارد.
 به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، زهرا عبداللهی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: تغذیه مناسب در فصل امتحانات به تمرکز و یادگیری دانش‌آموزان کمک می‌کند و دانش‌آموزان می‌توانند با تغذیه مناسب و استراحت کافی بازده فکری خود را افزایش دهند. 
 
وی افزود: غذاهایی مانند سوپ جو و همچنین کاهو، شیر، دوغ و ماست حاوی لاکتوسین هستند که این ماده خاصیت آرامش بخشی دارد و توصیه می‌شود شب پیش از امتحان از این گروه مواد غذایی مصرف شود.
 
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه میوه و سبزی در سلامت فکر نقش مهمی دارد، افزود: موادی که دارای سیتین هستند مانند زرده تخم مرغ، بادام زمینی، گردو و جوانه‌ها در تکامل مغز و سلول‌های مغزی بسیار مؤثر هستند و مصرف آنها در فصل امتحانات به دانش‌آموزان توصیه می‌شود. 
 
عبداللهی تصریح کرد: تحقیقات نشان می‌دهد که حافظه کوتاه مدت با خوردن مواد قندی ارتباط دارد و بهتر است دانش‌آموزان از صبح امتحان مواد قندی که سریع آزاد می‌شوند مانند آب میوه، عسل، مربا، و چای شیرین مصرف کنند.  
 
وی به دانش‌آموزان توصیه کرد: از مصرف زیاد قهوه و چای پررنگ، خودداری کنند و مصرف روزانه یک لیوان شیر را برای ایجاد آرامش در طول دوران آمادگی برای امتحان فراموش نکنند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار