سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: تغذیه مناسب دانشآموزان، نقش مهمی در پیشگیری از استرس و ایجاد آرامش آنها دارد.
به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، زهرا عبداللهی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: تغذیه مناسب در فصل امتحانات به تمرکز و یادگیری دانشآموزان کمک میکند و دانشآموزان میتوانند با تغذیه مناسب و استراحت کافی بازده فکری خود را افزایش دهند.
وی افزود: غذاهایی مانند سوپ جو و همچنین کاهو، شیر، دوغ و ماست حاوی لاکتوسین هستند که این ماده خاصیت آرامش بخشی دارد و توصیه میشود شب پیش از امتحان از این گروه مواد غذایی مصرف شود.
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه میوه و سبزی در سلامت فکر نقش مهمی دارد، افزود: موادی که دارای سیتین هستند مانند زرده تخم مرغ، بادام زمینی، گردو و جوانهها در تکامل مغز و سلولهای مغزی بسیار مؤثر هستند و مصرف آنها در فصل امتحانات به دانشآموزان توصیه میشود.
عبداللهی تصریح کرد: تحقیقات نشان میدهد که حافظه کوتاه مدت با خوردن مواد قندی ارتباط دارد و بهتر است دانشآموزان از صبح امتحان مواد قندی که سریع آزاد میشوند مانند آب میوه، عسل، مربا، و چای شیرین مصرف کنند.
وی به دانشآموزان توصیه کرد: از مصرف زیاد قهوه و چای پررنگ، خودداری کنند و مصرف روزانه یک لیوان شیر را برای ایجاد آرامش در طول دوران آمادگی برای امتحان فراموش نکنند.