کد خبر:۲۳۹۴۰۵
سردار احمدی‌مقدم در دانشگاه تهران:

رشوه ده هزار تومانی مجازات خروج از سازمان به همراه دارد

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به اقدامات انجام شده در این نهاد گفت: امروزه برای یک رشوه ده هزارتومانی مجازاتی کمتر از خروج از سازمان وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سردار احمدی مقدم در نشستی که عصر امروز از سوی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل در دانشکده حقوق دانشگاه تهران برگزار شد با اشاره به برخی اقدامات انجام شده در نیروی انتظامی به بیان دیدگاه‌هایش پرداخت و در این باره گفت: باید نگاه دقیق‌تری به مقوله امنیت داشته باشیم. ما باید برای حرکت به سمت جایگاه مطلوب و شایسته که الگو بخش برای سایر کشورها از جمله کشورهای مسلمان باشد پیشروی کنیم و در این رابطه طرح چشم‌انداز 20 ساله را مدنظر قرار دهیم.


وی در باره پاکسازی درون سازمان نیروی انتظامی ابراز داشت: با افزایش ورودی‌ها و خروجی‌ها و توجه به درون سازمان توانسته‌ایم تا حد زیادی مشکلات را حل کنیم تا نیروی انتظامی سازمان آبرومند برای اعتماد مردم باشد تا تصور رشوه‌گیری توسط نیروی انتظامی در ذهنیت مردم تغییر کند و امروزه برای یک رشوه ده هزارتومانی مجازاتی کمتر از خروج از سازمان وجود ندارد.


رئیس نیروی انتظامی با اشاره به صنعتی شدن و ورود ماهواره‌ها، اینترنت که باعث ایجاد فضای جدیدی در کشور شده است گفت: در این راستا نیروسازی، روزآمدی تجهیزات، توجه به تحقیقات و اصلاح روش‌ها مدنظر سازمان قرار گرفته است که امروزه حدود 60 مرکز تحقیقات راهبردی در سازمان وجود دارد.


وی با بیان اینکه تفکر معصومیت در یک سازمانم اشتباه است ابراز داشت: اگر با سختگیری برخورد کنیم در برخی از موارد مورد اعتراض قرار می گیرد اگر برخورد نرم داشته باشیم مشکلات دیگری ایجاد می‌شود اما تلاش کرده‌ایم با اجرای طرحی به نام پیمایش میزان احساس امنیت وضعیت جامعه را مورد بررسی قرار دهیم.


احمدی‌مقدم از جمله اقدامات انجام شده از سوی نیروی انتظامی نکاتی را بیان کرد: از جمله اقدامات انجام شده اینکه در نیروی انتظامی اگر تمرکز روی پرونده‌ای قرار گیرد حتما آن را به نتیجه می رساند که از جمله کاهش تصادفات، کنترل مرز و کاهش اقدامات تروریستی اشاره کرد.


وی افزود: تنها جرم نخست سال گذشته سرقت خرد بوده است که آن هم به معیشت مردم بستگی دارد.


احمدی مقدم در باره اجرای طرح امنیت اخلاقی در جامعه گفت: هر ساله رفتار خود را براساس آمایش تنظیم می‌کنیم تا تلاش کنیم مراکز حرفه‌ای‌تر بشوند و باید توجه داشت که همه نیروهای ما مجاز به برخورد نیستند و اقدامات آنها یا ارشاد و ارجاع متخلفین به مراکز قضایی و البته باید توجه داشت که من برخورد ناشایست و بی احترامی به افراد را مخالفم و حتی با مجرمانی که دادگاه حکم گرداندن آنها در شهر را صادر کرده است بی‌احترامی را مجاز نمی‌دانم.


وی در باره اتفاقات سال 88 و درگیری مردم با پلیس تصریح کرد: برخوردهای ما برای ایران بوده است وگرنه ایران تبدیل به گرجستان می‌شد اما پلیس در آن دوران با خویشتن‌داری عمل کرد حتی تعداد معدودی از نیروهای ما که در آن زمان برخورد نامناسبی با مردم داشتند با آنان برخورد کردیم و از اهالی آن محله مورد لطمه برخورد کردیم نکته این است که شاید به دلیل فقدان تجربه در آن زمان عملکرد ضعیف داشته‌ایم.


وی در باره مبحث مواد مخدر در کشور گفت: تا معتاد وجود دارد مواد مخدر نیز وجود دارد ما باید بر روی ایجاد پیشگرانه اعتیاد و درمان و جایگزینی اعتیاد کار کنیم اما رتبه اول درمان معتادان در جهان متعلق به ایران است.


احمدی مقدم در باره ایجاد فضای امنیتی و پلیسی در کشور برای کنترل اعتراضات پس از انتخابات 88 و بسته شدن فضای جامعه ابراز داشت امروزه یکی از بسترهای فراوانی شبکه‌های مجازی هستند وقتی میزان مراجعات به آنان زیاد می‌شود از ابتدا تلاش می کنیم پیشگیری صورت گیرد در آستانه انتخابات 92 نیز به دنبال آن هستیم تا امنیت را برقرار کنیم البته باید تلاش کنیم تا چهره شهر را انتظامی نکنیم.


وی در ادامه افزود: در این باره تلاش کاندیداها باید در رعایت قانون باشد اکنون در حال حاضر القائاتی از سوی شبکه های مجازی برای ایجاد کمپین و بیانیه نمی‌بینیم اما شعار ما پیشگیری حداکثری برای اتفاق حداقلی است.


فرمانده نیروی انتظامی درباره تهاجم به سفارت انگلیس و باغ قلهک از سوی دانشجویان گفت: این مسئله دامی بود که خود آنان گسترده بودند زیرا در سفارت دو لایه ضدگلوله و انفجار است و در صورتی که آنان خودشان در را باز کرده بودند اما به هر حال این اتفاق زشتی بود و باید امنیت سفارت تأمین شود و در آن روز قرار بود که نیروهای ما برخورد خیلی انتظامی نداشته باشند که با برخورد جزئی با برخی از دانشجویان مورد حمله رسانه ها و تشکل‌های دانشجویی قرار گرفتیم.


سردار احمدی‌مقدم درباره حضور نیروهای انتظامی با لباس شخصی در دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: ما با نشاط سیاسی در دانشگاه ها موافق هستیم و محیط دانشگاه‌ها را می شناسیم وظیفه برقرار امنیت در دانشگاه ها با حراست است و در وهله اول حراست باید عهده‌دار امنیت دانشگاه‌ها باشد.


وی در ادامه افزود:‌ ادعا نمی‌کنم که نیروی انتظامی دارای هیچ نقصی نیست ما در چشم‌انداز 20 ساله در حال رشد هستیم قانون‌پذیری درجامعه ما رو به بهبود است اما مسیر روبه رشد یک شبه اتفاق نمی‌افتد و مسئله رشد و فرهنگ مسئله آرام و زمان‌بر است.


احمدی مقدم درباره توقف خودروها با سرنشینان بدحجاب گفت: اگر جرم صورت گیرد باید برخورد انتظامی شود اما برخی از افراد رفتارهای نادرستی دارند و در این حالت ضابط حق برخورد دارد تا آلت جرم را به مراکز قانونی ارجاع دهد.


فرمانده نیروی انتظامی درباره دستگیری مجرمان در حریم خصوصی مانند خانه تصریح کرد: اگر قانون مشخص کرده باید این کار را انجام دهیم وگرنه انجام نخواهیم داد اما رهبری به ما توصیه کرده‌اند اسلام برای حریم خصوصی ارزش بسیار زیادی قائل است و اگر فرد جرم بسیاری سنگینی مرتکب شده باشد و احتمال دستگیری در حالت دیگری وجود نداشته باشد به منزل مجرم هجوم نخواهیم برد.


احمدی مقدم درباره تأمین امنیت خوابگاه‌های دختران و حملات به خوابگاه ها در اتفاقات کوی دانشگاه ابراز داشت: براساس قانون ورود به خوابگاه‌ها از سوی نیروی انتظامی ممنوع است اما اگر اتفاقی رخ داد پلیس وارد ماجرا می‌شود با این حال سعی می کنیم کنترل بیشتری داشته باشیم و نکته دیگر اینکه باید پیشگیری صورت گیرد تا خوابگاه‌ها به مراکزی برای ایجاد اغتشاش و تشنج ایجاد نشود.


وی در پایان در خصوص کوتاه ترم بهاره دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: برخی به دنبال این هستند که این مسئله را بر گردن نیروهای امنیتی بیندازند اما این تصمیم گیری از سوی وزارت علوم بوده است. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار