کد خبر:۲۳۹۵۳۸
به همت بسیج دانشگاه امام صادق(ع) برگزار می شود:

نشست علمی – پژوهشی نظام سازی انقلاب از منظر حقوق عمومی

نشست علمی‌پژوهشی نظام سازی انقلاب اسلامی از منظر حقوق عمومی به همت سیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) گزار می‌شود.
نشست علمی – پژوهشی نظام سازی انقلاب از منظر حقوق عمومی

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» بسیج دانشجویی و مرکز تحقیقات بسیج دانشگاه امام صادق علیه السلام در راستای تحقق‌بخشی منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تحول‌آفرینی حوزه  علوم انسانی، نشست علمی – پژوهشی با موضوع نظام سازی انقلاب اسلامی از منظر حقوق عمومی برگزار می‌کند.


محورهای این نشست  شامل مفهوم شناسی نظام سازی انقلاب اسلامی از منظر حقوق عمومی، نهادگرایی اجتماعی، ضرورت نظام سازی انقلاب اسلامی، نظام سازی و نسبت آن با حقوق عمومی، ماهیت نهادهای حکومتی در نظام مبتنی بر مدل ولایت فقیه، تبیین و نقد مدل پارلمانی در نظام مبتنی بر ولایت فقیه، تبیین و نقد مدل ریاستی در نظام مبتنی بر ولایت فقیه،الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت و ساختار حقوق عمومی است.


گفتنی است این دوره با دعوت از اساتیدی مانند آیت‌الله کعبی، حجت‌الاسلام میرباقری،ارسطا، پیروزمند، نجف لک زایی و صادق واعظ زاده، حبیب زاده وسایر اساتید گرانقدر حوزه و دانشگاه به کار خود ادامه می‌دهد.

 

شایان ذکر است مکان و زمان این نشست از 25 تا 27 اردیبهشت در شهر مقدس قم خواهد بود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار