اگر چه نمایشهای اسطورهای برای ایرانیان غالبا جذاب و پر مخاطب است؛ اما می توان با اتخاذ نگاهی نو و پیش برد روایتی معاصر در ارائه این اسطورهها اندیشههای جدیدتری را به مخاطبان عرضه کرد که این مهم خود می تواند به جذب مخاطب بیشتر برای این دست نمایشها بیانجامد.
باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو» رضا شکری؛ نمایش مرغ باران به نویسندگی و کارگردانی پری صابری و تهیه کنندگی جهانگیر کوثری که این روزها در تالار وحدت در حال اجراست، روایتی از شاهنامه است که به داستان جمشید می پردازد. جمشید پادشاهی است که خود را صاحب فر ایزدی می داند که پس از رانده شدن از قدرت ضحاک مار به دوش بر کرسی او می نشیند؛ بنابراین فریدون و کاوه آهنگر بر آن می شوند تا ضحاک را از میان بردارند.
اگر چه نمایش های اسطوره ای برای ایرانیان غالبا جذاب و پر مخاطب است؛ اما می توان با اتخاذ نگاهی نو و پیش برد روایتی معاصر در ارائه این اسطوره ها اندیشه های جدیدتری را به مخاطبان عرضه کرد که این مهم خود می تواند به جذب مخاطب بیشتر برای این دست نمایش ها بیانجامد.
گذشته از آن تصاویر ارائه شده به وسیله ویدئو پروجکشن ها، حرکات موضون، اشعار و سرودهایی که در این نمایش توسط گروه همسرایان خوانده می شود، عنصر زنانگی و احساس را برای تماشاگر به ارمغان میآورد.
در این اثر همچنین نحوه نورپردازی، نوع گریم و طراحی لباس ها قابل تامل و جالب توجه به نظر می رسد. شیوه اجرایی و کارگردانی اثر نیز متاثر از نگاه خاص و در اصطلاح بهتر سبک حرفه ای کارگردان آن است.
لازم به ذکر است، اجرای نمایشی اسطوره ای مرغ باران که روایت گر بخشی از تاریخ ایران باستان است، تا پایان خردادماه در تالار وحدت ادامه دارد.