کد خبر:۲۳۹۶۹۲
رئیس پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم‌پزشکی تهران:

گسترش بخش ژنتیک کشور باعث درمان برخی بیماری‌ها شده است

رئیس پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم‌پزشکی تهران با اشاره به گسترش بخش ژنتیک کشور گفت: با گسترش این بخش، درمان برخی بیماری‌ها فراهم شده است.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»؛ باقر لاریجانی در سومین کنگره پزشکی که در تالار همایش‌های مرکز طبی کودکان در حال برگزاری است، گفت: بخش‌های ژنتیک در کشور ما گسترش بسیاری پیدا کرده است و امروزه ما نیازمند تحقیقات پایه‌ای هستیم؛ همزمان با انجام این تحقیقات، بخش‌های ژنتیکی کشور نیز در حال توسعه است، بنابراین علاوه بر اینکه تحقیقات پایه‌ای را پیش می‌بریم، به درمان‌های اختصاصی نیز دست پیدا می‌کنیم که این درمان‌ها نیز بر هر فرد تاثیرات متفاوتی بر جای می‌گذارد.


وی با اشاره به بررسی گایدلاین‌ها گفت: با توجه به اینکه ما کشور منحصر به فردی هستیم، گایدلاین‌های منظمی درارائه خدمات در زمینه ژنتیک داریم.


رئیس پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: با توجه به پیشرفت‌هایی که در علم وجود دارد، روش‌های تخصصی و درمانی جدیدی ایجاد می‌شود؛ به این ترتیب هر چند سال یک بار باید متناسب با تغییراتی که پیش می‌آید، بازبینی شود.


لاریجانی ادامه داد: در زمانی که تشخیص پیش از زایمان برای ما آسان نبود، سقط جنین موضوع معتنابهی نبود، اما در حال حاضر با انجام عمل سقط جنین، جنین‌هایی را مشاهده ‌می کنیم که مبتلا به مشکلات جدی ژنتیک هستند، در این مواقع می‌توانیم تصمیم برای سقط جنین بگیریم، لذا متناسب با پیشرفت تحقیقات، می‌توانیم مشکلات گایدلاین‌ها را طراحی کنیم.


وی افزود: در برخی نقاط دنیا به هر دلیلی که جنین سقط می‌شود، می‌توان از سلول‌های بنیادی آن در یک زمان خاص برای درمان برخی بیماری‌ها استفاده کرد که این امر در کشور ما نیز امکان‌پذیر است.


سومین کنگره ژنتیک پزشکی از امروز، 25 اردیبهشت با حضور 600 متخصص در تالار همایش‌های مرکز طبی کودکان  برگزار شده است و تا فردا ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار